Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ajándékozz fittséget karácsonyra

Ajándékozz fittséget karácsonyra
  • 2015. 12. 10.
Egészségünk az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphatunk az élettől. Miért ne adhatnánk a szeretteinknek egy olyan eszközt karácsonyra, ami az egészséges életmódra ösztönzi őket? A fitneszkarkötők egész évben mozgásban tartják viselőiket, aktív életre nevelnek. Kiváló ajándék lehet párodnak, barátnődnek, testvérednek, és az sem gond, ha eddig nem voltak sportemberek. Itt az idő az aktív életre, melyben kitűnő társuk lesz egy személyre szabott stílusos és sportos fitneszkarkötő.

Fitbit Charge HR a mindig vidám, sportos személyiségeknek

A Fitbit fitneszkarkötőit azoknak találták ki, akik szeretnek képben lenni testük teljesítményével. A karkötőt állandóan viselik, és szívesen megosztják másokkal is, hogy hány lépést tettek meg, mennyi a pulzusuk, hány kalóriát égettek el aznap, és hogy mindezt mennyire szuper grafikonokon tudják megnézni a telefonjukon. A Fitbit karkötők a SmartTrack érzékelőnek köszönhetően felismerik az egyes mozgásformákat: a futást, kerékpározást és az elliptikus gyakorlatokat is. De további sport tevékenységeket is érzékelnek, mint a például a teniszt, kosárlabdázást vagy focit, illetve a különböző aerobic és táncmozgásokat is. Ezen kívül monitorozzák azt is, mennyire alszunk pihentetően az éjjel. Mozgékony, aktív életet élő barátainkat, családtagjainkat lepjük meg egy színes Fitbit Flex-szel vagy egy komolyabb Charge HR-rel. Ha profi sportolónak keresünk ajándékot, akkor a GPS-el ellátott Fitbit Surge lesz a tökéletes választás. Sőt, akár magunkat is meglephetjük valamelyik modellel, így biztosak lehetünk majd benne, hogy eleget mozogtunk a nap folyamán.

Jawbone UP2 a stílusteremtőknek

Ha azt gondoljuk, hogy a fitneszkarkötők csak sportos kivitelben kaphatók, tévedünk. A Jawbone UP2 és UP3 karkötők kiválóan ötvözik az okos aktivitásmérőt és a divatos karkötőt. Elegánsak, trendik, formájuknak és színeiknek köszönhetően nem is gondolnánk, hogy a csinos külső okos belsőt rejt. Divatőrült szeretteink garantáltan imádni fogják! A Jawbone UP2 és UP3 karkötők egész nap figyelik testünket, az adatok alapján pedig személyre szabott tanácsokkal látnak el. Ezeket az okostelefonunkon, a Jawbone UP applikációjában érhetjük el, amelyet idén a legjobb fitnesz alkalmazásának választott a The Verge. A Jawbone UP3 pulzust is mér, és ha éjszakára sem vesszük le, értékes adatokat mutat majd alvásunkról is. A csinos modellek a szilveszteri parti elegáns öltözékének stílusos kiegészítői is lehetnek.

Withings Activité a minőség és elegancia kedvelőinek

Svájci minőség, karórába rejtett aktivitásmérő. A Withings Activité és Activité Pop tökéletes ajándék a precíz és elegáns családtagjainknak, akik sportolás közben is adnak a tökéletes megjelenésre. A karkötőket ugyanis azoknak tervezték, akik szeretik figyelni mozgásukat, ugyanakkor kedvelik a kompakt megoldásokat, és szívesen viselnek egy szép karórát. A Withings Activité fekete és barna bőrszíja az öltönyhöz is tökéletesen illik. Az Activité Pop trendi színeivel mutatós kiegészítője lehet ruháinknak. Az óra mutatja az időt, lágy rezgéssel ébreszt, okostelefonunkkal összekötve pedig színes grafikonokon láthatjuk napi, heti és havi teljesítményünket is.

A fitneszkarkötők, aktivitásmérők jó társai lehetnek az aktív életet élőknek, és nagy segítséget tudnak nyújtani az életmódváltásban, vagy akár a fogyásban is. Ajándékozzunk velük egészséget szeretteinknek!