Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bonyodalmak a reptéren

Bonyodalmak a reptéren
  • 2016. 02. 03.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Attila (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta bevezetem  (Öreg Óra Team) egységünk, ha fáradtan is és némi késéssel, de végre épségben hazatért Bamakóból.

A fiúk itthon vannak, ám két csomagjuk is elkallódott az isztambuli átszállás során.

A reptéren Attila lépett ki először a kapun a csapatból, majd Bolec és Saca jelent meg és közölték, hogy Szabolcsra még várnunk kell egy kicsit, mert nincsenek meg a csomagjai.
Aztán pár perc elteltével Csak Joe is megjelent végre és nem azért lobogtatta kezében útlevelét, mert az annyira jó, hanem azért, mert abba volt belehajtogatva a csomag elveszésével kapcsolatos jegyzőkönyv.

Szabolcs üdvözölte az Őket fogadókat, majd gyorsan elmesélte, mi is történt.

"Marha jó! Mi itthon vagyunk, de a csomagok egy része még valahol Isztambulban, mert a törökök elfelejtették felpakolni a gépre több ember cuccait is" - kezdte Szabi.
"Itt a  jegyzőkönyv" - mutatta a papírt, majd folytatta - "Állítólag az esti gépre felteszik és azzal majd elhozzák.
Jó lenne, ha mielőbb megérkezne, mert az egyik táskában van a távirányításos Buddy Toys kisautó is, amit hamarosan elajándékozunk.
Én mondtam, az ittenieknek, hogy szépen hozzák ki nekem a lakásomra a csomagot, mert az előttünk álló napokban nem lesz időm újra kijönni a reptérre"
- magyarázta.
"Meg kell jegyezni, hogy a reptér munkatársai segítőkészek voltak és gyorsan lenyomozták, hol is vannak az elveszett csomagok, illetve azt mondták, természetesen elhozzák nekem a poggyászaimat" - tette hozzá.

A közjátékot követően gyorsan összeálltak a fiúk, hogy egy közös képpel zárják le a nagy utazást.

Mint az a fotón látható, közben valahonnan néhány doboz sör is előkerült. smiley

A csoportkép után pedig szaladtak rágyújtani...

...majd a kocsikhoz és haza.

 

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!