Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Három éves lett a Wizz Tours

Három éves lett a Wizz Tours
Zsíros Deszka

Három éve indult a Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja, amely kerek egy éve önálló utazásszervezőként működik. Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően tavaly október óta mintegy 30 000 foglalás eredményeként közel 70 000 ügyfél élvezhette a Wizz Tours szolgáltatásainak kényelmét. Az év végére várhatóan a 150 000. utazót is köszöntheti az utazásszervező.

A Wizz Tours Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air kiszervezett utazási üzletágaként indult 2013 októberében, kezdetben elsősorban a régióba irányuló utazások szervezésére fókuszálva. 2015-ben önálló céggé alakulva már a kifelé irányuló utazások szervezésére helyezte át a hangsúlyt, a wizztours.com oldalon kínálva hozzáférést több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához a Wizz Air széles járathálózatában.

Az elmúlt év során megújult wizztours.com oldalon már nem csak a repülőjegy és a szállás foglalható egy csomagban, de számos kényelmi szolgáltatás, így az utazási biztosítás és a reptéri transzfer is rugalmasan hozzáadható a foglaláshoz. Az autóbérlés és egyéb extra szolgáltatások – akár múzeumi belépők vagy városnéző túrák – megbízható partnerek ajánlatai alapján szintén elérhetők az oldalon. Ami a magyarok legkedveltebb utazási célpontjait illeti, Róma és Barcelona vezeti a városlátogatások toplistáját, míg Málta, Ciprus, Dubai és a Kanári-szigetek a tengerparti nyaralók kedvencei a Wizz Toursnál.

A Wizz Tours ügyvezetője, Csanálosi István elmondta: „A Wizz Tours online rendszerében kényelmesen foglalhatók a repülőjegyből és szállásból, valamint egyéb szolgáltatásokból rugalmasan összeállítható csomagok, melyek díja így sokkal kedvezőbb, mint külön-külön foglalva. Célunk, hogy minden utasunk szabadon alakíthassa utazási csomagját saját igényei szerint. Ennek érdekében azon vagyunk, hogy folyamatosan egyre szélesítsük szolgáltatásaink és ajánlataink körét.”

Születésnapi ajándékként a Wizz Tours most 5 napos különleges ajánlatot kínál: a HAPPY100 kód felhasználásával 100 euró kedvezmény* jár minden téli vakációs célállomásra** szóló legalább 5 éjszakás foglalásra, illetve Izlandra a foglalás utazási időszakára vonatkozó megkötés nélkül.

*Promóció időtartama: 2016. október 03-07, kizárólag a wizztours.com oldalon keresztül végzett új foglalásokra. A részletes feltételek a wizztours.com oldalon találhatók.

**Téli vakációs célállomások: Dubai, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Málta, Ciprus, Szicília, Malaga, Alicante, Tel Aviv.