Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

OG Maco hajóra száll

OG Maco hajóra száll
Radomszki Viktor

A38 NIGHT/LIFE

OG Maco (USA)

Jimmy Pé (SK), Slanki

LIVEUROPE

2017. január 30., hétfő 19:00

A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 2490 Ft, elővételben: 1990 Ft, early bird jegy: 1490 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Jimmy Pé fellépése a Liveurope programsorozat része.

2015 egyik legnagyobb rap/hiphopbombáját az atlantai OG Maco dobta le: a U Guessed It harsány, minimálzongorás trapje 50 milliós nézettségig kúszott a YouTube-on. Az összes trendvadász oldal az év legnagyobb ígéretei közé sorolta a rappert, aki azóta is első lemezét hegeszti többek között Diplóval, 2 Chainzzel és a Migosszal, de közben durván turnézik. A jövő év elején például Európába ruccan át, és többek között az A38 Hajón is tart egy súlyosnak ígérkező klubkoncertet.

Atlantát már jó húsz éve az USA "harmadik partjaként" emlegetik: amióta az Outkast utat tört magának, minimum öt-tízévente indul egy nagy hullám. A legfrissebb éppen két éve, amikor a legkomolyabb atlantai producerarcok összerakták a Quality Control nevű underground hiphopkiadót.

A Quality COntrol egyik legnagyobb felfutó zenésze a "fekete punkrock-sztár", az első slégerével azonnal hatalmasat arató OG Maco. A huszonöt éves fiatalember máris a legkeresettebb underground rap/trap-arc, pedig még igazi nagylemeze sincs. Eddig mixtape-ekkel bombázta közönségét, no meg a U Guessed Ittel, ezzel a nyers, minimálzongora-samplinges, agresszíven rappelős trap-darabbal, ami egy csapásra underground szupersztárstátuszba katapultálta OG Macót.

Nem csoda, hogy azóta már együtt dolgozott ‒ ki mással, mint ‒ Diplóval, de duettezett 2 Chainzzel vagy a szintén a Quality Controlhoz tartozó Migos traptrióval is. A kortárs trap egyik legnagyobb ígérete, egyenesen Atlantából, az A38 Hajón!