Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ne vágj ki minden fát

Ne vágj ki minden fát Ne vágj ki minden fát Ne vágj ki minden fát
Székely Szabolcs

Mire is gondoltunk, mikor elindítottuk ezt a kezdeményezést? Hogy kényelmesebbé, gyorsabbá, és tudatosabbá tegyük a fenyőfavásárlást.

  • kényelmes, hiszen otthon a gép előtt ülve tudod kiválasztani a fát,
  • gyors, hiszen nem kell a karácsonyi tömegben fenyő után szaladgálni, sorban állni,
  • tudatos, hiszen mi csak azokat a fákat vágjuk ki, melyikre vevő jelentkezik, nem kell a kínálat megléte miatt feleslegesen fát kivágnunk. 

Szeptember hónap folyamán, az ültetvényeinken növő minden vágásérett fát lefényképezünk, és sorszámozunk. Az adatait (mérete, fajtája, ültetvény helye) rögzítjük, így biztosítva lehetsz afelől, hogy a kiválasztott fa jut el hozzád. (persze ritkán előfordul, hogy hívatlan vendégek látogatják az ültetvényeinket, és azt magukénak gondolván kérés nélkül is nekiállnak kitermelni a fákat. Mi ez esetben az ültetvényről egy hasonló fát vágunk ki, és azt kedvezményes áron juttatjuk el.)

A fenyő magassága a csúcs előtti elágazás oldalágainak magassága!

A megadott mérethez képest +-5-10 cm eltérés lehetséges, amely a mérés, illetve a vágás pontatlanságából adódhat.

Nem kell mást tenned, mint fénykép alapján kiválasztani a leginkább tetsző fát. Minden fáról 3db képet készítünk, lehetőség szerint három oldaláról. A fa alatt található „megrendelem” gombra kattintva teheted a kosárba. Ott meg kell adni a személyes adatokat (e-mail cím, név, telefonszám, cím), és meg kell jelölni a leginkább megfelelő átvételi pont számát, vagy jelezni, ha házhozszállítást kérsz. A megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk.

Megrendelést december 15- én éjfélig tudunk fogadni!

Mi a kiválasztott fákat szállítás, átadás előtt 2 nappal kezdjük el kivágni. Becsomagoljuk, és saját szállító járműveinkkel felhozzuk az átvételi pontra. Az átvételi pontokon december 18, 19, 20, 21 napokon van lehetőség átvenni a megrendelt fenyőt.

Rendelés menete röviden:

  1. 1. Kiválasztani a fényképek alapján a fenyőfát
  2. 2. A megrendelő felületen megadni:

- a személyes adatokat (e-mail cím, név, cím, telefonszám)

- bejelölni az átvételi pont sorszámát, vagy házhozszállítást kérni

3. Visszajelzést küldünk e-mailben, hogy elfogadtuk a megrendelést

4. December 16-17-án kivágjuk a fákat

5. December 18, 19, 20, 21 napokon átvenni a megjelölt átvételi pontokon, vagy várni a fenyőszállítónkat

Az átvételi pontokon mi ingyenesen belefaragjuk a hozott talpba a fát!

A fenyők házhozszállítását Budapest egész területén vállaljuk egységesen 1000 forint / fenyő szállítási díjért. A házhozszállítást december 18, 19, 20 napokon tudjuk teljesíteni, telefonon előre egyeztetett időpontban. Amennyiben az előre egyeztetett időpontban senki nem tartózkodik otthon, ismételt kiszállítást kérni nincs lehetőség, de az átvételi pontokon  a megrendelt fenyő 23-án délelőtt 10 óráig átvehető.

Elérhetőségeink:

www.fenyofa.com

https://www.facebook.com/nevagjkimindenfat/