Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az ismeretterjesztő és a társasjátékok lesznek az ünnep slágerei

Az ismeretterjesztő és a társasjátékok lesznek az ünnep slágerei
Szerkesztő

Az Auchan szerint az idei év ünnepi slágerei az ismeretterjesztő

 

és társasjátékok lesznek, az áruházlánc tapasztalatai szerint ugyanis a magyar szülők elsősorban olyan meglepetéseket keresnek, amelyek fejlesztik a gyerekek kreativitását, készségeit.
A játékosztályra azonban ilyenkor nem csak a legkisebbek ajándékai miatt látogatnak el a nagyok:
a társasjátékok iránt óriási az érdeklődés, amely trend jól mutatja, hogy a családok számára egyre fontosabb az együtt töltött minőségi szabadidő, ennek megfelelően pedig sokan döntenek közös ajándék mellett. Az édességekkel és a dekorációval ellentétben a játékok beszerzését a magyarok nem hagyják az utolsó pillanatra, és már november elején hozzáfognak az ajándékcsomagok összeállításának.

Közös családi meglepetéseket keresnek a vásárlók

Az Auchan áruházak játékválasztékának negyede fejlesztő játék, amellyel a kínálat megfelel a vásárlók kreativitást, készségfejlesztést ösztönző meglepetések iránti növekvő igényének. Az ünnepi időszakban az áruházlánc szerint megfigyelhető viszont az is, hogy a családok szívesebben választják a társasjátékokat közös meglepetésnek, sok esetben kiváltva ezekkel a plüss figurákat, a babákat és kisautókat. Ezt a trendet idén az Auchan többek között óriási Monopoly, Activity és Scrabble társasjáték-készletekkel követi a polcokon.

Érezhető a reklámok hatása

A forgalom ilyenkor a papír osztályon is megnő, ahol a gyerekeknek széles palettáról választhatnak kreatív elfoglaltságokat a szülők. A televíziós reklámok nagy hatással vannak a kívánságokra, így a rádió távirányítású játékok ugyancsak helyet kapnak az idei karácsony képzeletbeli dobogóján.
A régi kedvencek közül az építőjátékok töretlen népszerűségnek örvendenek, de a klasszikus plüss figurák is óriási választékban állnak rendelkezésre az Auchan-ban.

A gyerekek ajándékának beszerzése az első a feladatlistán

A játékválaszték gondos összeállításával az Auchan célja idén is az volt, hogy az ünnepi időszakban mindenki megtalálja a gyerekek elképzeléseinek és természetesen a családi kasszának leginkább megfelelő ajándékot. A kínálatban így a néhány száz forintos apróságoktól a felsőkategóriás meglepetésekig mindenki megtalálhatja az igényeknek leginkább megfelelő meglepetést.

Míg az édességek és a dekoráció beszerzését a többség csak december elején kezdi meg, addig a játékokat már november elején elkezdik megvásárolni a családok. Az Auchan-ban a választék ennek megfelelően novembertől folyamatosan bővül, a zavartalan és kényelmes vásárlást pedig megnövelt számú személyzettel is segíti az áruházlánc.

 

KATTINTS A LOGÓRA ÉS MOST, KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETSZ EGYEDI AJÁNDÉKOKAT KARÁCSONYRA!