Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újra hódít a modern és a népművészet keveréke

Újra hódít a modern és a népművészet keveréke Újra hódít a modern és a népművészet keveréke
Székely Szabolcs

A magyar divatban több éve észrevehető, hogy egyre erőssebben szivárog be a modernebb ruhadarabok díszítéseként, a hagyományos magyar motívumok.

Az univerzáliságát jelzi, hogy akár egy esti buliba, de egy elegáns rendezvényen is meg lehet jelenni benne.

A Lilifolk ruhadarabjai amellett, hogy kényelmesek, minden minőségi igényt kielégítenek, így bátran merjük ajánlani olvasóink részére.

A fiatal készítő a következő képen mutatja be termékeit.

„Évek óta csodálója vagyok a hagyományos magyar népi motívumoknak, mind az ismertebbeknek, mint a kalocsai és a matyó, mind a kevésbé népszerűeknek, például az ó kalocsai és a nyárádmenti népművészet. Ezek alapján alkottam meg saját póló mintáimat, melyekből később fülbevalókat és nyakláncokat is elkezdtem készíteni. A pólókat először csak kézzel festettem, mindegyik darabot egyesével, ecsettel díszítettem. Később elkezdtem a pólók mintáit lehímeztetni, így ma már hímzett pólók is szerepelnek a kínálatomban, de természetesen a kézi festésűek is megmaradtak. Igyekszem minél több magyar tájegység motívumkincsét feldolgozni, hiszen ezek a csodálatos minták világszerte remekül megállják a helyüket a mai divatban is."

További információkat a www.lilifolk.hu oldalon találhatsz.

Ha szeretnél nyerni egy ilyen gyönyörűséget, oszd meg ezt a cikket és lájkold a Lilifolk Facebook oldalát!

Sorsolás 2016. december 30!