Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tudta? Minden évben van egy nap, amikor játékautók gördülnek le egy Ford gyár szerelőszalagjáról

Tudta?  Minden évben van egy nap, amikor játékautók gördülnek le egy Ford gyár szerelőszalagjáról
  • Minden évben egy másik Ford üzem futószalagját árasztják el a játékok és a könyvek

  • A dolgozók egy teljes munkanapjukat szánják arra, hogy karácsonyi ajándékokat készítsenek és csomagoljanak a gyerekeknek

  • Idén a romániai Krajova üzem a Ford karácsonyi gyára, de Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is gyűjtenek ajándékokat

 

Karácsonykor a Ford egyik európai gyárában nem valódi járművek, hanem apró játékautók gördülnek le a szerelőszalagról. Ezeket a kisautókat – és a többi ajándékot – a gyár dolgozói gyűjtötték, hogy aztán ünnepi csomagolásban küldjék el a kórházaknak, árvaházaknak és más európai jótékonysági szervezeteknek.

 

“Lenyűgöző látvány, amikor játékok árasztják el a gyártósort, és a dolgozók olyannyira átélik az ünnepi hangulatot, hogy be is öltöznek a Mikulás segítőinek. Mindez azért is nagyon fontos, mert a Ford olyan vállalat, ami szeretne sokat visszaadni a társadalomnak, ez pedig remek módja a közösség megsegítésének,” mondta el Linda Cash, a Ford Európa gyártásért felelős alelnöke.
 

Minden évben másik gyár kapja meg a Mikulás titkos segítőjének szerepét; idén ez a romániai Krajova üzem, ahol a B-MAX modell és az 1,0 literes EcoBoost motor készül. A karácsonyi jótékonysági akcióban a Ford német, spanyol és brit gyárainak dolgozói is részt vesznek, akik a hajléktalanoknak és a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek ajándékokat.

 

Nézze meg a videót: https://youtu.be/BuP2PLiiSJE