Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Töltsd meg az otthonod zenével és stílussal

Töltsd meg az otthonod zenével és stílussal
B3V3Z3T3M

Itthon is elérhető a B&O PLAY új vezetéknélküli hangszórója, a Beoplay M5

 

Szeretjük a zenét, és szeretjük, ha az egész lényünket át tudja hatni a ritmus. Engedd, hogy a zene az egész otthonodat is bejárja! A legújabb Beoplay M5 hangszórót mindegy, hogy hol helyezed el a lakásodban, True360 mindenirányú hangzásának köszönhetően a zene egyformán körülölel mindenhol. De nem csak ez teszi ellenállhatatlanná! Stílusos megjelenésével az M5 lakásod egyik legszebb kiegészítője lehet.

 

Az új Beoplay M5 True360 hangszóró mindenirányú hangzással rendelkezik, hogy bárhonnan élvezhesd az ikonikus Bang & Olufsen hangzást, attól függetlenül, otthonod melyik részén vagy épp. Vagy hol van a hangszóró. A vezeték nélküli M5-öt ugyanis szabadon, az asztalon, a polcon vagy sarokban is elhelyezheted anélkül, hogy a hangminőség romlásával kellene számolnod. Mindezt a hangszóró egyenletesen elosztott hangsugárzói és a gondosan megtervezett hangelosztója biztosítja.

 

A Beoplay M5 nemcsak hangzásban, designban is erős. A hangszóró megálmodója Cecilie Manz, díjnyertes dán tervező, aki gondoskodott arról, hogy az M5 a lakásod legstílusosabb kiegészítője legyen. A hangszóró teteje alumíniumból készült, ami matt hatásával prémium megjelenést kölcsönöz. Ez a hűvös tapintású felület rejti a hangszóró hangerő- és csatlakozás-szabályzóit is: csak érintsd meg a készülék tetejét az ujjaiddal, és máris hangosabban szól a zene!

 

A tetőlemez alatt a hangszóró testét egy különleges, gyapjúval kevert szövetpalást borítja, amelyet a dán Kvadrat készít, a legjobb minőségben. A palást ráadásul könnyen más színűre cserélhető, hogy a lehető legtökéletesebben illeszkedjen az otthonodba. Így pedig nem csak a hangzás, de a látvány is kifogástalan lesz, akár minden szobában.

 

Hiszen a Beoplay M5 Multiroom hangszóróval azt is elérheted, hogy a zene minden szobát egyformán betöltsön. Csatlakoztasd a különböző helyiségekben elhelyezett Beoplay hangszórókat az M5-höz, és éld át a könnyed hangzás élményét, pont, ahogy te szereted!

 

A Beoplay App segítségével a hangzás jellegét is teljesen a saját igényeidre szabhatod. Az applikáció emellett egy helyzetoptimalizáló beállítást is magába foglal, amely a hangszóró elhelyezését figyelembe véve képes maximalizálni a hangminőséget, hogy mindig a legtökéletesebb zeneélményben lehessen részed.