Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE!

Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE! Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE! Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE! Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE!
  • 2017. 03. 04.

Az új generációs Ladák már a Renault-Nissan csoport égisze alatt készültek, formatervezőjük a világhírű brit Steve Mattin, akinek nevéhez Volvo és Mercedes modellek is kötődnek. Az új Lada Vesta egyértelműen az európai piacot célozza. Egy dolog viszont biztosan orosz maradt benne: a sokat dicsért, elnyűhetetlen Lada motor. Az új Lada Vesta országszerte húsz márkakereskedésben elérhető, az alapmodell ára 2.999.000 Ft.

Természetesen a kedd esti bemutatón a bevezetem is ott volt, majd két nappal később Markó Zoltán, a Lada Auto Hungary projekt vezetője nagy bejelentést tett a Sztráda Rádió "Autók az ember felé műsorában".
Ugyanis a Sztráda Rádió egy szerencsés hallgatója elvihet magával egy Lada Vesta személygépkocsit - amennyiben helyesen válaszol a műsorban feltett kérdésre és rá mosolyog a szerencse a március 10-ikén esti sorsoláskor.
NE HAGYD KI!
Nevezz Te is, MOST!

{gallery}

Videón a bemutató >>>