Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatkozik az Infiniti Project Black S

Bemutatkozik az Infiniti Project Black S
B3V3Z3T3M

Felfedezzük az INFINITI új nagyteljesítményű modellportfólióját

Együttműködés az INFINITI és a RenaultSport Formula 1 Csapattal
INFINITI befektet a Formula 1 által inspirált hybrid technológiába
Project Black S felfedezi a lehetőségeket az innovatív hybrid tecnológiás modellek lehetőségeiben

Hong Kong – ‘Project Black S’ felfedezi és bemutatója az INFINITI új nagyteljesítményű modellportóflióját. Közös fejlesztésben a RenaultSport Formula One csapattal, a Project Black S világpremierje ey speciális médiaeseményen lesz bemutatva a Genfi Nemzetközi Autószalonon.

Az INFINITI radikálisan újraértelmezi az INFINITI Q60 Sportkupét. A ‘Black S’ projectben optimalizáltuk az aerodinamikát és ennek mentén a dizájnt is. Ez azt sugallja, hogy hogyan is tervezzük a kettős-hybrid hajtásláncot – mely együttműködésben készül a Renault Sport Formula One csapattal – így jelentősen növeljük a teljesítményét és dinamikáját az INFINITI sorozatgyártású autóinál.

“Az INFINITI egy prémium autógyár a Renault-Nissan Szövetségen belül és technikai partnere a Renault Sport Formula 1 csapatnak, így természetes, hogy közösen megvizsgáljuk azt, hogy milyen lehetőségek vannak egy innovatív, nagy teljesítményű hybrid motor gyártásának az ügyfelek számára”
Roland Krueger, Elnök INFINITI Motor Company

A Forma 1-ben már bizonyított kettős-hajtáslánc, melyet a ‘Black S’ projekt kapcsán vizsgáljuk, hisz jelenleg nem létezik utcai változata. Ezen motor tartalmaz egy energia-visszanyerő rendszert (ERS) energiatermelés céljából, mely energiát a teljesítmény és a nyomaték növelésére használ fel. Az eredmény azonnali, jelentős és akadásmentes gyorsulás.

További információk a ‘Project Black S’ kapcsolatban a www.INFINITIpresspacks.com -n keresztül less elérhető Március 6-án 17.00-tól.