Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hasít a Vesta, viszik a Ladákat - Nyerd meg Te egy hétvégére az új modellt

Hasít a Vesta, viszik a Ladákat - Nyerd meg Te egy hétvégére az új modellt Hasít a Vesta, viszik a Ladákat - Nyerd meg Te egy hétvégére az új modellt

Múlt hét szerdán, március 1-én érkezett hazánkba a várva várt LADA Vesta, alig egy hét alatt pedig több mint húszan szerettek bele az új generációs Ladába. Az első eladás az első napon, még nyitás előtt a LADA Pécsnél realizálódott - egy fehér LADA Vesta Comfort talált gazdára. Az vevő nagyon lelkes, az értékesítő nagyon ügyes volt: az első LADA Vestát trélerről adták el, az autót a vevő csak az interneten látta.

Éppen csak elindult az értékesítés, a Vestákra pedig óriási az érdeklődés. Egy hét alatt több mint húsz autó kelt el, szinte mind a LUX típusú – az első trélerekkel kizárólag a legmagasabb felszereltségű modellek érkeztek meg. Ennek ellenére a rendkívül jól felszerelt Comfort Vestákból is eladtak már, ám ezek az autók egyelőre még nincsenek az országban.

Exkluzív képgaléria a vadonatúj Lada Vesta hazai bemutatójáról - NYERD MEG TE AZ AUTÓT EGY HÉTVÉGÉRE! >>>

Az első autót a LADA Pécs értékesítette, egy fehér LADA Vesta Comfort talált gazdára. A vevő két hónapja látogatta rendszeresen a szalont, gondolkodott Kalinán és Grantán is, többször vett részt tesztvezetésen. Egyértelmű volt a vásárlási szándék, de nehéz volt választani. Azonban mikor kiderült, hogy március 1-én megérkezik a LADA Vesta, a vevő döntött. Még nyitás előtt hívta a kereskedést és a kora reggeli órákban már alá is írták a szerződést. Tették mindezt autó nélkül, ugyanis a Comfort felszereltségű autók még nincsenek az országban. De hát ilyen a LADA szerelem, 2015 decemberében a legelső LADA is így kelt el a márka visszatérésének első napján.

A második Vestát a LADA Császár adta el Pápán, ott fiatalember választott egy karneol piros LADA Vesta Luxot. A dobogó harmadik fokán a LADA Miskolc áll, ők szintén egy LUX felszereltségű platina színű Vestát adtak el. Mindegyik vevőről elmondható, hogy nyomon követték a LADA márka visszatérését, fontolgatták egyéb modellek vásárlását is, de a Vesta megérkezésekor egyértelmű volt a döntés. Volt, aki használtautóban gondolkodott, de olyan is, aki Lexust cserélt luxus Ladára. Hiába a LADA szerelem nem ismer határokat.