Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kisméretű hangszórók hatalmas hangerővel

Kisméretű hangszórók hatalmas hangerővel Kisméretű hangszórók hatalmas hangerővel

A hordozható, vízálló Ultimate Ears hangszórók legújabb darabja, az Ultimate Ears WONDERBOOMTM egy kisméretű, vezeték nélküli BluetoothⓇ- hangszóró kiemelkedően nagy hangerővel. A WONDERBOOM kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosít, gyönyörű basszussal. A vásárlók 6 szín közül tudnak választani, a hangszóró szürke, fekete, vörös, kék, pink, illetve halványlila változatban érhető el.

A számos díjat bezsebelő Ultimate Ears BOOM 2 és Ultimate EARS MEGABOOM mellett a WONDERBOOM is éles és tiszta, 360 fokos hangsugárzással, immerzív, kiegyensúlyozott basszussal rendelkezik, ráadásul akár másfél méteres zuhanást is túlél. Az akkumulátor 10 órán át bírja, a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat hatótávolsága 32 méter. AzIPX7 szabvány a vízfelszín alatt egy méterig 30 perces védelmet nyújt, így sportolás közben, de akár medencében is bátran használható.

{gallery}

Tweeteld most: Semmi torzítás, csak zene az @UltimateEars WONDERBOOM-al: kisméretű hangszóró, meglepően nagy hanggal. www.ultimateears.com/wonderboom

A WONDERBOOM a zene szerelmeseinek szól. Azoknak, akik a reggeli ébredéstől kezdve egészen lefekvésig hallgatnák kedvenceiket, és olyan technológia után kutatnak, amely a pezsgő, spontán életvitelhez igazodik. A WONDERBOOM a torzítás- és stresszmentes zenehallgatásról szól. Az eszköz egyszerűséget és hatalmas erőt kínál. A tetején lévő UE gomb megnyomásával elindítható, megállítható, átugorható az adott szám, ha két hangszórót összekapcsolunk, akkor pedig dupla élményt nyújt.

A Bluetooth kapcsolatnak hála bárhol, bármikor megfelelő hangerőn élvezhetjük zenéinket. Legyen szó sáros fesztiválidőszakról, vagy medencés összejövetelekről, a WONDERBOOM tökéletes zenei aláfestést nyújt.

“Ne tévesszen meg senkit a méret vagy az ár; ez a kis szépség egy igazi szörnyeteg.” – mondta el Charlotte Johs az Ultimate Ears menedzsere. “A WONDERBOOM egy apró, könnyen hordozható Bluetooth hangszóró óriási hangerővel. Az Ultimate Ears termékcsalád többi tagjával együtt ez is gyakorlatilag elpusztíthatatlan.”


 

Ár és elérhetőség

Az Ultimate Ears WONDERBOOM hangszórók Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában várhatóan 2017 áprilisától, Ázsiában 2017 májusától lesznek elérhetőek 99.99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron.