Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A miskolctapolcai Avalon Park gyűjti az elismeréseket

A miskolctapolcai Avalon Park gyűjti az elismeréseket
B3V3Z3T3M

Az Avalon Resort & SPA idei első díját vehette át az Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs verseny ünnepélyes díjkiosztóján

 

A különleges atmoszférájáról, luxus wellness szállodájáról, rönkházairól és fantasztikus gokart pályájáról ismert Avalon Park a lassan két évvel ezelőtti nyitása óta sorra nyeri a különböző turisztikai, vendéglátóipari díjakat. A legutóbbi aranyfokozatú díját a Szállodai Kiadványok kategóriában a napokban vehette át Budapesten a Turizmus Trend/Vendég & Hotel Iránytű 2017 díjkiosztóján a park hotelje, az Avalon Resort & SPA.

A miskolctapolcai Avalon Park megálmodásakor minden apró részletre figyeltek. Ez a körültekintés és a legapróbb részletekig menő tökéletességre való törekvés azóta is alapvető elvárás mind a szolgáltatásnyújtás, mind a rendezvények szervezése terén. Nem csoda hát, hogy az Avalon Park sorra nyeri a szakmai zsűri és a közönség elismeréseit.

A Gastro Design pályázaton két egymást követő – a 2015-ös és 2016-os – évben először az Avalon Sörkert, majd az Avalon Ristorante gasztronómiai egység zsebelhetett be egy-egy díjat. 2015 második felében, röviddel a nyitás után már magát az egész Avalon Parkot és annak egységeit is elismeréssel jutalmazták „Az Év Turisztikai attrakciója” díjjal. Ugyanakkor a IV. Greennovációs Nagydíjon a megvalósítás és működés során alkalmazott környezettudatos szemléletért is elnyert egy díjat.    Természetesen a 2016-os év sem volt csendes. Az egyedülálló beruházás egy komplex turisztikai attrakció, a régió és a környező országok meghatározó turisztikai létesítménye, ezért az Avalon Park május 11-én átvehette Miskolc Város Napján a Miskolc Város Turizmusáért díjat, míg az Év Szállása 2016 díjátadón a Szakmai kategória nyertese lett az Avalon Resort & SPA.

A tavalyi évben a nemzetközi Gault & Millau magyar szállodák TOP 10-es listájára is felkerült az Avalon Resort & SPA olyan nagy hírű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, a Kempinski Hotel és a Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort emellett hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült ilyen elismerésben.

Ehhez a szép számú elismeréshez csatlakozott idén, 2017. április 3-án a Turizmus Trend/Vendég & Hotel idén 12. alkalommal meghirdetett Iránytű turisztikai kommunikációs versenyének díja. Az Avalon Resort & SPA a "szállodai kiadványok" kategória aranyfokozatú elismerésével távozott a belső és külső építészeti stílussal tökéletesen harmonizáló print anyagaival és egyedi kommunikációs megoldásával.