Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Aranyérmes lett a Pöttyös Túró Rudi tavalyi olimpiai promóciója

Aranyérmes lett a Pöttyös Túró Rudi tavalyi olimpiai promóciója
  • 2017. 04. 14.

Hat kategóriában díjazta a Trade magazin „Az év legsikeresebb promóciója” elnevezésű verseny pályamunkáit egy szakmai nappal egybekötve, ahol a nyertes kampányokat is bemutatták. Az Élelmiszer kategóriában a Pöttyös Túró Rudi olimpiai kártyagyűjtő aktivitását ítélte a legjobbnak a szakmai zsűri.

 

            Az olimpia egy olyan esemény, amelyet mindenki szeret, hihetetlen élményt ad, közösséget formál és a nemzeti büszkeség része. Ezekhez az értékekhez kapcsolódott tavaly nyáron egy integrált fogyasztói promócióban Magyarország egyik legnagyobb „rajongótáborral” rendelkező, ikonikus márkája, a Pöttyös Túró Rudi. A kampány egy szurkolói kártyagyűjtő promócióra épült, amelynek célja az olimpiára készülődő magyar sportolók megismertetése és népszerűsítése volt a Pöttyös-rajongók körében. Ez egészült ki POS kihelyezésekkel, nyereményjátékkal, kiterjedt ATL, BTL és digitális eszközökkel, valamint egy utazó vloggerrel a riói hangulatba is bepillanthattak a fogyasztók.

 

            „Nagyon köszönjük ezt a szakmai elismerést, számunkra is igen különleges volt ez a kampány nem csak a mérete, hanem az emocionális tartalma miatt is. Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan, több évtizede a csúcson lévő márkának, mint a Pöttyös Túró Rudi, újra és újra sikerül megmozgatnia és lelkesítenie a fogyasztóit, amivel még mindig tud növekedést elérni a piacon. Nagyon hálásak vagyunk az eredményekért és természetesen ezért a díjért is a Pöttyös rajongóinak” – mondta el Szecskó Ferenc, a FrieslandCampina Hungária Zrt. marketing igazgatója.

 

            A promócióban 33 millió gyűjthető kártya jutott el a háztartásokba, amelyeken 192 aktív sportoló és 32 sportlegenda kapott helyet. A Pöttyös Túró Rudi Facebook és Instagram oldalai 17 milliós elérést produkáltak a kampány ideje alatt. Nem csak az impozáns szám, hanem a feltöltött fogyasztói tartalmak is azt mutatták, hogy az aktivitással sikerült erősíteni a közösségi szurkolás élményét, a teljes olimpiai csapatot megismerhették a kártyákat gyűjtő családok és az  olimpiai hangulatba a márkán keresztül is bekapcsolódhattak a fogyasztók.

 

Címkék