Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az ADATA bemutatja a Premier ONE sorozatú UHS-II U3 microSD/SD és UHS-I microSD kártyákat   

Az ADATA bemutatja a Premier ONE sorozatú UHS-II U3 microSD/SD és UHS-I microSD kártyákat    Az ADATA bemutatja a Premier ONE sorozatú UHS-II U3 microSD/SD és UHS-I microSD kártyákat   

4K/8K-ra felkészített, 290MB/s olvasási- és V90 video lejátszási sebességű és 256GB kapacitású, microSD/SD és UHS-I microSD kártyák

 

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta a Premier ONE nagy teljesítményű microSD és SD kártya sorozatot, melyek UHS-II U3 Class 10 és Premier UHS-I Class 10 minősítésűek. A Premier ONE UHS-II U3 SDXC kártyák kiváló minőségű MLC flash technológiát használnak és olvasási sebességük elérheti a 290MB/s olvasási és 260MB/s írási sebességet. Akár 256GB kapacitással is elérhetőek. A Premier UHS-I microSDXC/SDHC Class 10 kártyák folyamatos olvasási sebessége 85MB/s lehet és elérhető akár 128GB kapacitással. A Premier ONE termékcsalád az adattárolás bővítésének számos lehetőségét kínálják, mindezt nagy teljesítménnyel és nagy fájlokhoz és az UHD 4K és 8K szabványon rögzített egyre nagyobb méretű fájlokhoz. A VR alkalmazások követelményeinek is megfelelnek. Az összes kártya -25°C és 85°C között működik.

 

Az elérhető leggyorsabb microSDXC/SDXC sebesség

Az UHS-II U3 osztályú 10 specifikációkhoz tervezett és tesztelve, a Premier ONE SDXC kártyák eléri a 290MB/s olvasási és 260MB/s írási sebességet. A microSDXC termékcsalád 275MB/s olvasási és 155MB/s írási sebességgel rendelkezik. Mind a microSD és az SD verziók támogatják a V90 video sebességet, vagy a 90MB/s raw videofelvételt, ami több mint elegendő sávszélesség a 4K, 8K és VR tartalmak rögzítéséhez. Az akciókamerák és a 360 fokba rögzítő applikációk is nagymértékben kihasználják a magas adatátviteli sebességet, ami lehetővé teszi a tömörítetlen felvételt késleltetés és pufferelés nélkül. Így a felbontás sem csökken.

 

MLC flash, robusztus felépítés, adatintegritás és nagy kapacitás

Az összes PREMIER ONE UHS-II U3 kártya kiváló minőségű 3D MLC flash chipeket használ a tartós és optimális teljesítmény érdekében. Támogatják az automatikus hibajavítást a jobb adatintegritásért, víz-, porálló, rázkódásbiztos és a Röntgensugárzásnak is ellenáll. A kártyák ezért alkalmasak kültéri tevékenységekhez, élő felvételekre és közvetítésekhez, valamint olyan szakemberek számára, akik hosszú távon utaznak és különböző környezetek várják őket. A vásárlók választhatnak a 64GB, 128GB és 256GB modellek közül, akiknek azonnali adattároló bővítésre van szükségük az iOS, Windows, Mac OS és Android alapú eszközöknél.

 

Tökéletes a Full HD tartalmakhoz

A Premier microSDXC / SDHC modellek 16 GB-os, 32 GB-os, 64 GB-os és 128 GB-os kapacitású kártyák érhetők el UHS-I Class 10 kártyákon, amelyek képesek 85 MB/s olvasásra és 25 MB/s írásra. Ezáltal azok nagyon alkalmasak a folyamatos jó minőségű Full HD 1080p felvételt, lejátszást és megosztást igénylő felhasználók számára.

 

Az ADATA-ról

Az ADATA Technology, a világ egy legnagyobb DRAM modul és USB pendrive gyártója teljes megoldásokat kínál a memóriakártyák, SSD-k és hordozható merevlemezek piacán. Az ADATA termékei között megtalálhatóak továbbá a mobiltöltők, valamint a cég fontos szerepet tölt be a fejlett LED-világítás terén is. Az ADATA termékek számos nemzetközi díjat nyertek, mint például az iF Design Awards (Németország), CES Best of Innovation-díj, Good Design Awards (Japán), Best Choice of Computex-díj és a Taiwan Excellence Gold nagydíj. A cég szlogenje „Love, Life, Dreams” („Szeretet, élet, álmok”) megtestesíti az ADATA márkát és szerepét az innovatív memóriatermékekben, melyek az egyetemlegesen támogatott ötletekre való emberi törekvések. További tájékoztatásért, kérjük, látogassa meg az www.adata.com weboldalt.