Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szakíts a stresszel

Szakíts a stresszel Szakíts a stresszel Szakíts a stresszel

A Tranquini® áprilisban a munkahelyi stressz elleni harcra igyekszik felhívni a figyelmet

 

Korunk modern, digitális világában rengeteg stressz ér minket nap mint nap. A használati eszközöknek, okostelefonoknak köszönhetően azok felhasználója is folyamatosan bekapcsolt állapotban „működik”, melynek nagy részében saját magunkat próbáljuk utolérni. A fontos emailek, végeláthatatlan megbeszélések és fenyegetően közeledő határidők komoly stresszforrást jelenthetnek, megakadályozva minket abban, hogy legjobb formánkat nyújtsuk. Gyakorlatilag a nap minden percében rohanunk, aminek az az eredménye, hogy a stressz életünk részévé válik, tartós kapcsolatban élünk vele, miközben elfelejtjük azt, hogy hogyan kell kikapcsolódni.

 

Az Egészségügyi Világszervezet a 21. század népbetegségének nevezte a stresszt. A stressz egyik jellemző forrása az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az adott feladatok elvégzésére kiszabott szűk határidők[1]. Azzal, hogy folyamatosan elérhetőek vagyunk, számos figyelemelterelő dologgal kell szembenéznünk. Sokakkal előfordul, hogy megbeszélés közben sms-t küldenek, folyamatosan több dolgot csinálnak egyszerre, ami a figyelem és koncentráció csökkenéséhez és szellemi leterheltséghez vezet.

 

A tudatos stresszkezelés hónapja során a Tranquini® Positively Relaxed arra biztat mindenkit, hogy ismerje fel a stresszt és annak tüneteit, valamint, hogy próbáljon meg búcsút inteni a munkahelyi stressznek. A Tranquini® az első nemzetközi relaxációs üdítőital egy egészséges és kényelmes megoldást nyújt a relaxációra. Összetevői közt szerepel a kamilla, a levendula és a citromfű, valamint a zöld tea kivonat, amik tudományosan is bizonyított hatással bírnak a stressz és az idegesség csökkentésében, miközben nem okoznak álmosságot.

{gallery}

Csatlakozz a tudatos stresszkezelés hónapjához, és szakíts a munkahelyi stresszel! Mutatunk három tippet:

RELAX: Vegyél néhány egyenletes, mély levegőt. Összpontosíts egy dologra, hogy hatékonyabb legyél.

BE POSITIVE: Szabadulj meg a negatív gondolatoktól! A pozitív gondolkodás nagyban hozzájárul a szellemi jólléthez.

GOOD HAPPENS: Stresszes helyzetek bármikor adódhatnak. Hogy hogyan kezeljük ezeket, az már rajtunk múlik.

 

[1] Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által végzett uniós kutatás, 2015.

Címkék