Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új ultrahordozható hangszórót mutatott be a B&O PLAY

 Új ultrahordozható hangszórót mutatott be a B&O PLAY  Új ultrahordozható hangszórót mutatott be a B&O PLAY
Szerkesztő

Megérkezett a Beoplay P2

 

Az új Beoplay P2 a B&O PLAY legintelligensebb és legkisebb vezeték nélküli hangszórója, amelyet az élethez való könnyed és spontán hozzáállás ihletett. A kavicsra hasonlító új hangszórót a Bang & Olufsen több mint 90 éves hangtechnikai szakértelmével alkották meg, amelyet zsebedbe rejtve bárhová magaddal vihetsz. Tapasztald meg a zene határtalan szabadságát az új, ultrahordozható Beoplay P2 Bluetooth hangszóróval!
       
  

Erősítsd fel a zeneélményt a P2 intelligens funkcióival! Érintsd meg duplán az alumínium rácsot, és indítsd el vagy állítsd le a zenét pusztán ezzel az egyszerű mozdulattal! Ha pedig zeneszámot váltanál, csak rázd meg lazán a hangszórót! Az új Beoplay P2-t praktikus formájából és méretéből adódóan mindenhová magaddal viheted. Kerek, sima, tökéletesen illik a tenyeredbe, és nemcsak a táskádban fér el, akár a nadrág- vagy kabátzsebedbe is csúsztathatod. A kis test hamisítatlan Bang & Olufsen hangzást rejt! Hagyd, hogy megadja mindennapjaid háttérzenéjét!

 

A pörgős hétköznapok és a lazulós hétvégék nem lennének igaziak a kedvenc zenéink nélkül. Te is így gondolod? Élvezd őket a P2-vel akár 10 órán keresztül egy feltöltéssel úgy, ahogy azokat az előadók megálmodták! Nulla torzítás, 360 fokos hangzás otthon, az autóban vagy akár a vízparton is. Ráadásul intelligens funkciói nem merülnek ki a fenti funkciókkal: a Beoplay applikáción keresztül te magad állíthatod, hogy érintéssel vagy rázással milyen okos funkciót szeretnél aktiválni. Sőt, a ToneTouch funkció lehetővé teszi, hogy mindig minden helyzetben saját magadra szabd a hangzást, a P2 beépített mikrofonjával pedig még a telefonbeszélgetéseidet is kihangosíthatod.
             

Az új Beoplay P2 Cecilie Manz letisztult és indusztriális tervezői stílusának jegyeit viseli: a forma pontosan úgy illeszkedik a hangszóróhoz, hogy minden szempontból megfeleljen igényeidnek. A B&O PLAY jelenlegi legkisebb hordozható hangszórójának borítása prémium minőségű, strapabíró anyagokból készült: gyöngyházfényű alumínium felső rész és lágy polimer alsó rész. A készülék csepp- és porálló, a hozzá tartozó bőrpánt pedig arra ösztönöz, hogy mindenhova magaddal vidd. Válassz az örök klasszikus fekete, homokszín és királykék színben elérhető hangszóró közül, és add át magad a szabad zeneélménynek!

 

A Beoplay P2 Magyarországon is elérhető.

 

 

 

 

Címkék