Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Milliókat spórolhat nekünk a lakásvásárlásnál egy ingyenes magyar újítás

Milliókat spórolhat nekünk a lakásvásárlásnál egy ingyenes magyar újítás Milliókat spórolhat nekünk a lakásvásárlásnál egy ingyenes magyar újítás Milliókat spórolhat nekünk a lakásvásárlásnál egy ingyenes magyar újítás
  • 2017. 05. 11.

Egyetlen kattintással telepíthető a lakáskeresők életét megkönnyítő, magyar fejlesztésű Árminimum, az ingatlanpiac Google-keresője. Mostantól nem kell szisztematikusan átnéznünk több hirdetési weboldalt, elég, ha az egyiken találunk egy nekünk tetsző ingatlant: a hiánypótló ingatlanpiaci találmány rögtön megmutatja, mi az ahhoz tartozó legalacsonyabb ár, és a különböző hirdetésekben lévő, az ingatlanról készült fotókat is összegyűjti egy helyre, hogy időt spóroljon nekünk. Az akár több millió forint, amit a kiszemelt lakásnál a legjobb ajánlatot megtalálva megtakarítunk, a teljes felújításra vagy az új otthon bebútorozására is elegendő lehet. A bővítményt egy kattintással telepíthetjük az internetböngészőnkre.

{gallery}

Apró ikon, óriási megtakarítás

Első ránézésre csak egy apró házikó ikon a böngésző címsora mellett, ám valójában az egyik leghasznosabb ingatlankeresési találmány: álmaink lakását a lehető legjobb áron találhatjuk meg az Árminimum segítségével. A bővítmény egy kattintással telepíthető, a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőbe, az arminimum.hu oldalról. Ezután, ha bármikor ingatlanhirdetésre kattintunk, a bővítmény automatikusan működésbe lép és kijelzi, hogy az adott lakást vagy házat hol hirdetik még – a különbség akár több millió forint is lehet. Tetemes összeget takaríthatunk meg tehát, ha a különböző portálokon ugyanarra az ingatlanra vonatkozó hirdetések közül megtaláljuk a legjobb ajánlatot. A különbségből akár be is bútorozhatjuk új házunkat, vagy felújíthatjuk a frissen vásárolt lakást.

 

Ingyenes segítség

Az ingyenes webes eszköz fejlesztői, a RealMonitor Kft. munkatársai valós problémára szerettek volna megoldást szállítani, hiszen nem órákat, de napokat, heteket is igénybe vehet az álomotthon vagy a megfelelő üzlethelyiség megtalálása, ráadásul nem is biztos, hogy szerencsénk van, és az elérhető legjobb áron jutunk hozzá. 4 év kitartó fejlesztés után viszont mindenki számára elérhető a segítség, amivel az idő mellett akár milliókat is spórolhatunk.

 

„Régóta foglalkozunk az ingatlankeresés szerteágazó problémáinak megszelídítésével, így született meg korábban az ingatlanokat online, 3D-ben bejárhatóvá tévő fejlesztésünk is, amely első díjat nyert a szilícium-völgyi startupok között.” – mondta Faragó Péter, az Árminimumot fejlesztő RealMonitor ügyvezetője. – „Általános tapasztalatunk, hogy ugyanazt az ingatlant sokan, sokszor, ráadásul különböző paraméterekkel, különböző árakon hirdetik. Emiatt az ingatlankeresés frusztráló és időigényes vadászattá vált. Az Árminimummal az a szándékunk, hogy átláthatóvá tegyük a piacot, segítsük a vásárlókat abban, hogy egyazon ingatlanra feladott rengeteg hirdetés kavalkádjában megtalálják a legjobbat. Röviden: az ingatlanpiac Google-keresőjét kívánjuk létrehozni.”

 

A bővítmény a Chrome és Firefox böngészőkhöz érhető el, és egy kattintással telepíthető az arminimum.hu weboldalról. A telepítést követően az Árminimum ingatlankeresés közben automatikusan jelzi az éppen nézett ingatlanhoz tartozó, legalacsonyabb elérhető árat, valamint akülönböző portálokra feltöltött fotókat is összeszedi. Az Árminimum jelenleg az eladó használt ingatlanok keresésében nyújt segítséget.

 

 

 

 

Címkék