Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A majmok bolygója – Háború

A majmok bolygója – Háború
  • 2017. 05. 16.

Főszereplők: Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Steve Zahn. Zene: Michael Giachhino. Operatőr: Michael Seresin. Látvány James Chinlund. Írta: Pierre Boulle, Mark Bomback, Matt Reeves. Rendezte: Matt Reeves

 

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik.

A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.

Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.


 

A különlegesen sikeres előző két rész után a folytatást természetesen az előző rész (és a Cloverfield) rendezője valamint a Die Hard 4.0, Az emlékmás, a Farkas, és A majmok bolygója előző részének írója készített. Ez a film nem majmolja, hanem mindenben felülmúlja az előzményeit – és a stúdió máris bejelentette, hogy nagy sikerre készül, és a sorozat folytatódni fog.


 


 

Mozibemutató: 2017. július 13.

Eredeti cím: War for the Planet of the Apes

Színes amerikai sci-fi/akció film

Gyártó: Sony Pictures

Játékidő:

Korhatár: 12E

Címkék