Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Wonder Woman

Wonder Woman
Ki ha Én nem

Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman saját, jövőre a mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz: és nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik.

Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

– Wonder Woman egészen más lesz ebben a filmben, mint amilyennek a Batman Superman ellen-ben látjuk – magyarázta Gal Gadot az IGN-nek. – Visszamegyek az időben: egy naivabb, tisztább nőt alakítok, aki még sok mindent nem ért a világból, míg ebben a filmben már sok mindenen túl volt.

A szigetüket ugyan Amalfi környékén, az olasz tengerparton filmezték, de a tájat délkelet-ázsiai növényekkel varázsolták el. A magas sarkú cipőben, és speciális női páncélruhában harcoló amazonok, élükön a csodás Gal Gadot-tal onnan indulnak az I. világháborús Angliába és tovább a jelen felé. Bemutató 2017 nyarán!

IC Press