Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tudom, min napozol a jövő nyáron 

Tudom, min napozol a jövő nyáron 

Elkészültek a jövő strandbútorainak tervei 


Innovatív, praktikus, kreatív, kényelmes és nem utolsó sorban egyedi strandbútokokra írt ki pályázatot a balatoni ellazulás központjának már tavaly kikiáltott siófoki PLÁZS. A tervek beérkeztek, júniusban élőben is láthatjuk, min napozunk majd a jövő nyáron. 
http://www.maxima.hu/upload/images/28106/13116006_117707068633387_1544865439259261989_o.png

Nem nagyon fordult elő még a történelemben, hogy egy luxi strand pályázat utján tervezteti meg egyedi napozó-, pihenő bútorait. A siófoki PLÁZS szervezői azonban úgy döntöttek, hogy ezzel az előremutató kezdeményezéssel nem csupán a jövő strandbútorait készítik majd el, de teret engednek az ifjú formatervezőknek is a kibontakozásra.

A PLÁZS pályázatára több tucat mű érkezett, s a neves formatervezőkből, építészekből egyetemi oktatókból és a PLÁZS képviselőiből álló zsűri négy pályaművet emelt ki, jutalmazta a tervezőket, s a négyből kettő kerül majd megvalósításra.

A két megvalósítandó “kiemelt” nyertes pályamű prototipusai már idén júniusban ott díszelegnek majd a strand fehér homokján, jövőre pedig mindegyikből több tucat várja majd a nagyérdeműt.

S lássuk a nyerteseket: 
Molnár Melinda: "Vitorla napozóágy"  

http://www.maxima.hu/upload/images/30854/plazs.jpg

Szabó Nándor: "Calypso napozóágy"

 http://www.maxima.hu/upload/images/30854/plazs-02.jpg

További információ: plazssiofok.hu 

Címkék