Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új Nissan autószalon nyílt Ferihegyen

Új Nissan autószalon nyílt Ferihegyen Új Nissan autószalon nyílt Ferihegyen

 

 

  • 2017. május 3-án ünnepélyesen megnyitotta kapuit a legújabb Nissan autószalon Budapesten

  • Ez a new retail enviroment szerint épült szalonok legújabb tagja

  • A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelsége miatt kíváló desztináció

Budapest (2017. május 3.) – Megnyílt a legújabb Nissan autószalon Ferihegyen. Ez a kereskedés is már a new enviroment concept szerint épült, így az egyik legmodernebb Nissan szalonok egyike.

A Ferihegy Autó Kft. már több, mint 30 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik és 15 éves múlttal új autók értékesítése terén.

A budapest-i Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelsége miatt pedig az új szalon kíváló helyen nyílt. Ez a terület eddig lefedetlen volt a Nissan által, így stratégiailag egy fontos űrt tölt ki az új kereskedés.

A new retail enviroment jegyében épült márkakereskedésbe belépve az ügyfél először egy kiemelt modellel találkozik, majd az autókat a szalon falánál láthatja körben, középen pedig asztalokat és székeket helyeztek el, ez által a munkatársakkal partneri viszony léphet fel és így ismerkedhet meg az általa kedvelt modellekkel. Az új szalonban természetesen a munkatársak már tabletek segítségével is be tudják mutatni a legújabb modelleket.

Az ünnepélyes megnyitón lehetőség volt egy félbe vágott Nissan LEAF megtekintésére is, ezzel emelve az esemény különleges hangulatát.


 

A NISSAN EURÓPAI TEVÉKENYSÉGEIRŐL

A tengerentúli gyártóvállalatok közül a Nissan rendelkezik az egyik legátfogóbb európai jelenléttel. A helyi tervező, kutató-fejlesztő, gyártási, logisztikai, valamint értékesítő és marketing szervezeteiben több mint 17 000 alkalmazottat foglalkoztat. A tavalyi évben a Nissan egyesült-királysági, spanyolországi és oroszországi gyárai több mint 660 000 járművet állítottak elő, köztük díjnyertes crossovereket, haszongépjárműveket, valamint a Nissan LEAF-et, a világ legnépszerűbb elektromos autóját. A zéró emissziós közlekedést és a halálos kimenetelű közúti balesetek számának nullára csökkentését célul kitűző Nissan a közelmúltban bemutatta „Intelligens Mobilitás” jövőképét. Ez a „360 fokos látószögű”, átfogó koncepció határozza meg a Nissan termék- és technológiafejlesztéseinek irányát, és ezen alapulnak majd azok a meghatározó jelentőségű vállalati döntések is, melyek az autókban alkalmazott hajtásrendszereket, az autók használatát, valamint a jövő társadalmába való integrációját érintik. A Nissan jó úton jár afelé, hogy a legértékesebb ázsiai márkanév legyen Európában.  

http://www.newsroom.nissan-europe.com

 

 

Címkék