Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A tesztek is bizonyítják a Dunlop SportSmart2  Max előrelépést a teljesítmény, tapadás és kezelhetőség terén

A tesztek is bizonyítják a Dunlop SportSmart2  Max előrelépést a teljesítmény, tapadás és kezelhetőség terén
B3V3Z3T3M

 

- 8%-kal jobb fékezés száraz kanyarokban

- 11%-kal jobb manőverezhetőség alacsony sebesség mellett

- 22%-kal magasabb futásteljesítmény

 

A Dunlop lenyűgöző eredményekről számolt be a SportSmart2 innovatív utódja, a Dunlop SportSmart2 Max kezdeti tesztelése kapcsán.

{gallery}

A Dunlop szigorú tesztelési és értékelési folyamata jelentős előrelépést mutatott. A fejlesztői csapat azt a feladatot kapta, hogy megőrizze a SportSmart2  kimagasló tapadását, és tovább fejlessze az abroncs kezelhetőségét, futásteljesítményét és manőverezhetőségét.

 

A Dunlop tesztelési folyamata során három tapasztalt tesztmotoros együttesen öt különböző motoron tesztelte a prototípus abroncsok különféle változatait, szubjektív értékeléseiket pedig a vállalat objektív tesztadataival vetették össze.

 

A tesztek, melyek a SportSmart2 Max-ot neves elődjével hasonlították össze, számos fókuszterületen jelentős fejlődést igazoltak.

 

A legjelentősebb a kanyarban való fékezés volt, melynek kapcsán az új abroncs 8%-kal jobban teljesített száraz útfelületen.

 

A SportSmart2 Max emellett sokoldalú abroncsnak is bizonyult. Valamennyi tesztmotoros arról számolt be, hogy az abroncs sokkal finomabban kezelhető alacsony sebesség mellett, fürge és rugalmasan kezelhető, ami kiegészíti az abroncs nagy sebességnél tanúsított lenyűgöző teljesítményét. A motorosok a tesztelés során elődjéhez képest több mint 11%-kal jobbnak ítélték az abroncs manőverezhetőségét.

 

Tartós teljesítmény

 

Az abroncs konstrukciója mérsékli a nagy sebességnél fellépő centrifugális erők okozta deformációt, különösen éles dőlésszögeknél, és bizonyítottan óriási mértékben, 25%-kal növeli az első abroncs tartósságát.*

* A Dunlop Europe belső tesztjei a SportSmart2 Max-ot az eredeti Dunlop SportSmart2-vel vetették össze

 

Címkék