Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Abarth 695 Rivale

Abarth 695 Rivale

Abarth teljesítmény - Riva elegancia

  • Az új limitált széria két olyan márka találkozásával jött létre, amelyek képesek az átlagost különlegessé tenni, és átlépni a teljesítmény és az egyediség határait.

  • A vászon- és fémtetős kivitelben egyaránt elérhető, limitált példányszámú széria különleges megjelenésével és a Riva által biztosított, a yachtok ihlette, prémium anyaghasználatával emelkedik ki a tömegből.

  • Az Abarth 695 Rivale elegáns és összetéveszthetetlen, mint egy Riva yacht, és ugyanolyan kivételes menetdinamikát ígér, mint az összes Abarth limitált széria.

  • A Riva 175. évfordulójának tiszteletére rendkívül korlátozott példányszámban készülő változat a további stíluselemeket felvonultató 695 Rivale 175th Anniversary is megjelenik a kínálatban.

{gallery}

A technológia, az innováció, a legapróbb részletekbe menő igényesség és a teljesítmény iránti elkötelezettség - ezek az értékek mindkét nagyszerű olasz márkára jellemzőek; kettejük együttműködése nyomán jött létre az Abarth 695 Rivale limitált széria. A hajózás legendás márkájának számító Riva neve mindig is egyet jelentett az olasz eleganciával és stílusérzékkel, most pedig mindez hozzájárult minden idők legkifinomultabb Abarth modelljének megteremtéséhez.

A fémtetős és cabrio kivitelben egyaránt elérhető, korlátozott példányszámban készülő Abarth 695 Rivale azonnal felismerhető egyedülálló fényezéséről: a Riva Sera kék és Riva szürke bicolor fényezést kettős akvamarin díszcsík választja el, amely az övvonalnál végig futva a hajók „szépségvonalát” idézi.

Az ajtókilincsek, a csomagtérajtón található “695 Rivale” felirat és a hátsó lökhárítók selyemfényű króm borítása, valamint a csomagtér selyemfényű króm betéte egytől egyig a yachtok kifinomult vonalvezetését idézik; az új Riva hajókon megtalálható oldalsó rostélyokra emlékeztető elem még inkább összetéveszthetetlenné teszi az autót.

Nem kevésbé varázslatos az az elkötelezettség, amellyel az Abarth a folyamatos technológiai fejlesztéseket alkalmazva figyelemreméltó teljesítményt kínál: a 695 Rivale motorházteteje alatt egy >>>

Címkék