Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Canon EOS 200D

Canon EOS 200D
  • 2017. 07. 07.

Új belépőszintű fényképezőgép, mely megtanít fotózni:

 

Ma jelentette be a Canon a legújabb belépő szintű gépét az EOS 200D-t. Az új tükörreflexes géppel az volt a tervezők célja, hogy tökéletes megoldást kínáljanak mindazoknak, akik most jutottak el oda, hogy a mobilos fotózásról most váltanának a magasabb szintű fényképezésre.

 

A Canon EOS 200D a stílusos, könnyű gépek és egyúttal könnyen használható fejlesztések kedvelőinek készült. A fényképezőgép ideális választás azoknak, akik szeretnék megörökíteni és megosztani életük legfontosabb pillanatait másokkal fényképek vagy videók formájában. Akár egy Balaton-felvidéki naplemente, akár egy családi- vagy baráti esemény a téma, az EOS 200D kompakt méretével garantáltan tökéletes választás lesz minden helyzetben.

 

2017 felső kategóriás új technológiája

A világ legkönnyebb, változtatható képszögű (vari-angle) képernyővel rendelkező felszerelt Canon DSLR gépe1, az EOS 200D a 2017. év legújabb technológiájával és számos felső kategóriás Canon fényképezőgép tulajdonságával büszkélkedik. Az árnyék/csúcsfény korrekciótól a lenyűgöző felbontásig az EOS 200D lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását, így az összes képen gyönyörű elhomályosított háttér érhető el.

 

Az EOS 200D a világ leggyorsabb2 Dual Pixel CMOS Auto Focus rendszerének köszönhetően gyorsan és pontosan fókuszál, így a központi téma a lehető legélesebb lesz. A legújabb APS-C szenzor képes javítani a gyenge fényviszonyok melletti teljesítményt, így akkor is gyönyörű képeket lehet készíteni ha a nap lemegy és feljöttek az égre a csillagok.

 

Ráadásul, az új DSLR fényképezőgépet a Canon legújabb DIGIC 7 processzora vezérli. A gép agya minden körülmény között automatikusan optimalizálja a beállításokat, minden egyes alkalommal kivételesen jó képminőséget biztosítva a képzaj csökkentése mellett.

 

Könnyű használat és kivételesen jó képminőség

Az EOS 200D optikai keresővel és érintőképernyős funkciókkal ellátott változtatható képszögű képernyővel is el van látva – mindkettő jól jön, ha valaki az első DSLR gépét vásárolja meg. Kerüljünk közel a témához a kereső tökéletesen éles képét kihasználva, miközben a változtatható képszögű képernyő segítségével bármilyen nehezen elérhető pozícióból is képesek leszünk egyedi felvételt készíteni.

 

Az EOS 200D intuitív kezelőfelületével menet közben tájékoztatja a felhasználót a funkciói használatáról. A könnyen érthető vizuális oktatóanyag elmagyarázza, hogy a beállítások megváltoztatása milyen hatást idéz elő a fényképen, de természetesen ki is lehet azt kapcsolni, ha már profi módon kezeljük a gépet.

 

Stílusos külső és kompatibilitás az okostelefonokkal3

Az EOS 200D az első olyan Canon DSLR fényképezőgép, amely szelfi móddal egészült ki, az Instagram-rajongóknak bőrsimító és háttér-homályosító funkciókkal is kedveskedve. A divatmániások is kifejezhetik vele saját stílusukat még az első fényképük elkészítését megelőzően, mivel az EOS 200D különböző színekben kapható: választhatunk klasszikus Canon feketét, merész fehéret vagy a vintage stílust idéző ezüst és sárgásbarna külsőt.

 

Mivel a gép kompatibilis az okostelefonokkal4 valamint beépített Wi-Fi és Bluetooth®5 kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik, az úton lévők is gyorsan megoszthatják a közösségi médiában a kiváló minőségű fényképeiket a Canon Camera Connect alkalmazással.

 

* kivéve: EOS 10D, D30, D60

 

 

PC-E1 védőkendő

 

A PC-E1 védőkendő egy egyszerűen és kényelmesen használható bélelt védőkendő, amellyel útközben és a szabadban biztonságban és gyors használatra készen tarthatunk bármilyen EOS fényképezőgépet vagy objektívet. A bélelt védőkendő használata egyszerű és könnyen a fényképezőgép szíjához erősíthető, hogy mindig kéznél legyen. A PC-E1 védőkendő ideális tartozéka a fényképészek úti csomagjának, egyszerű védelmet nyújt, az elasztikus szíjjal pedig könnyedén teljesen be lehet vele borítani a fényképezőgépet.

1 A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe

† Legkönnyebb APS-C szenzoros DSLR változtatható képszögű képernyővel. Az állítás a fekete modellre vonatkozik: kb. 453g a CIPA szabvány alapján mérve. 2017. június 28-i adat a Canon, Inc. kutatása alapján.

 

2 A világ leggyorsabb autofókusza

* A fáziseltérés-észlelő AF rendszerű APS-C méretű szenzorokkal ellátott cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek között, 2017. február 14-i adat a Canon kutatásai alapján.

A CIPA szabványnak megfelelő irányelvek és belső mérési módszerek alapján mérve, 56 mm-re beállított EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM objektívekkel 1-pontos központi autofókuszt használva, egy felvételes élő nézetes fényképet készítve az exponáló gombbal. Manuális üzemmódokat használva, EV12 (ISO 100 szobahőmérsékleten).

 

3 ‡ iOS 8.4 illetve Andoid 5.0 vagy későbbi verziójú operációs rendszereket használó okostelefonokkal. A Canon Camera Connect alkalmazás letölthető az Apple App Store-ból vagy a Google Play-ből.

 

4 ‡ iOS 8.4 illetve Andoid 5.0 vagy későbbi verziójú operációs rendszereket használó okostelefonokkal. A Canon Camera Connect alkalmazás letölthető az Apple App Store-ból vagy a Google Play-ből.

 

5 Az okostelefon és a fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-os kapcsolathoz szükséges a Canon Camera Connect alkalmazás előzetes telepítése és beállítása. A Bluetooth® kapcsolat stabilitása a modelltől, az okostelefontól és egyéb környezeti tényezőktől függ. A Bluetooth® kifejezés és logo a Bluetooth® SIG, Inc. bejegyzett védjegye és a Canon engedély alapján használja azokat. Egyéb védjegyek és márkanevek az adott tulajdonoséi. Bluetooth® 4. vagy későbbi verzió és OS 8.4, Android 5.0 vagy későbbi verzió szükséges hozzá.

 

 

Címkék