Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ez ám a technika

Ez ám a technika
gyakornok

Fizetés hanghullámok segítségével, intelligens hitelkártyakezelő felület és mesterséges intelligencia - bemutatkozott a Mastercard Start Path új évfolyama

 

A Mastercard Start Path programjával olyan újonnan induló vállalkozásoknak segít, amelyek ezzel a szakmai támogatással még többet nyújthatnak a fogyasztóknak, az üzleti partnereknek, illetve a pénzügyi szektornak. A programhoz most csatlakozó vállalkozások fókuszában a Beacon technológia, az egyérintéses fizetés és a mesterséges intelligencia áll.

 

Az öt különböző országból érkező vállalkozások célja, hogy megoldásaikkal áthidalják a fizikai és a digitális kereskedelmet elválasztó szakadékot. A résztvevő cégek között vannak, akik a bolti vásárlási mintákat vizsgálják, így lehetővé teszik, hogy a vásárlói élmény személyre szabható legyen. Mások olyan SMS küldő rendszereken vagy számlafizető felületeken dolgoznak, melyeken keresztül a kereskedők nagyobb összegeket fizethetnek ki ott, ahol nem megoldott a kártyás fizetés.

 

Ahogy a kereskedelem egyre inkább digitalizálódik, a fintech cégeknek egyre nagyobb szerep jut abban, hogy a fogyasztók okos megoldásokkal még kényelmesebben vásárolhassanak.” – mondta Amy Neale a Mastercard Start Path programért felelős alelnöke. “Ezeknek az újítóan gondolkodó vállalkozásoknak eszközökkel, tanácsadással segítünk és ismertté tesszük őket, így gyorsabban tudnak növekedni, mint ha egyedül kéne boldogulniuk.

 

A Start Path programhoz most csatlakozó vállalkozások:

  • a CardUp a kártyabirtokost segíti azzal, hogy a nagyobb tételű kiadások – például a lakbér - hitelkártyás kifizetése közben különböző kedvezményekhez is hozzáfér;

  • az ftcash a mikrovállalkozásokat segíti fedezetmentes kölcsönökkel és mobilalkalmazás- vagy üzenetküldés – alapú fizetési megoldásokkal;

  • a ModoPayments platformja lehetővé teszi az olyan új fizetési megoldásokat, mint például a boltban, hűségpontokkal történő fizetés;

  • a Movvo a boltban történő keresési és vásárlási mintákat vizsgálja;

  • a ToneTag egyérintéses fizetést tesz lehetővé az NFC helyett hanghullámokat használva;

  • a RecommenderX olyan élvonalbeli elemzőrendszereket fejleszt, amelyekkel személyre szabott ajánlatok alakíthatók ki a vásárlók részére.

 

A következő, hat hónapos virtuális programra 2017. augusztus 1 éjfélig várják azon megfelelő kezdőtőkével rendelkező startupok jelentkezését, amelyek újragondolják a bankolást, a fizetést és a kereskedelmet. Az érdeklődők bővebb információt a https://www.startpath.com/ oldalon találhatnak.

A Mastercard Start Path-ról

A Mastercard Start Path egy globális kezdeményezés, amely az innovatív startupokat segíti a kereskedelmi megoldások következő generációjának kifejlesztésében. A Start Path 2014-ben indult el azzal a céllal, hogy biztosítsa a startupok előrejutását. A startupok fejlődésükhöz használhatják a Mastercard globális szakértői tudáshálózatát, kapcsolatba léphetnek a Mastercard ügyfeleivel és a partnereivel, valamint a Mastercard megoldásait használva újíthatnak. Azok az ügyfelek pedig, akik partnerként csatlakoznak a programhoz, a legjobb startupokkal kerülhetnek kapcsolatba és hozzáférhetnek a világ minden tájáról érkező innovációkhoz. További információért látogasson el a www.startpath.com honlapra vagy kövesse a Mastercard Start Path programot a Twitteren: @MAstartpath.

 

 

A Mastercardról

Mastercard (NYSE: MA), az egyik globális piacvezető fizetési és technológiai vállalat, mely jelenleg a világ leggyorsabb feldolgozó hálózatát üzemelteti, összekötve fogyasztókat, pénzintézeteket, kereskedőket, kormányokat és üzleti vállalkozásokat több mint 210 országban világszerte. A Mastercard termékei és üzleti megoldásai könnyebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapi kereskedelmet, a vásárlást, az utazást, az üzleti tevékenységet, valamint a pénzügyek intézését. További információ: www.mastercard.com. Kövessen minket a Twitteren: @mastercardnews, @mastercardhu.

 


 

Címkék