Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Még több élmény és kártyás kedvezmény a Balatonon

Még több élmény és kártyás kedvezmény a Balatonon
Szerkesztő

A Mastercard tematikus hajókkal és kártyás kedvezményekkel várja idén nyáron is a Balatonon nyaralókat.

 

Stand up estek, gyerekeknek szóló kreatív és interaktív játékok, tűzijáték-nézés hangulatos zenei aláfestéssel, mindez egy elsőosztályú balatoni hajó fedélzetén – ilyen programokon is részt vehetnek a „magyar tengerre” érkezők a Mastercard és a Balatoni Hajózási Zrt. jóvoltából. A két vállalat kibővítette tavaly indult stratégiai együttműködését, így még gazdagabb programkínálattal várják a Mastercard és Maestro kártyával fizetőket.

{gallery}

Újabb kényelmi szolgáltatásokat kínál idén nyáron a Balatonra látogatóknak a Mastercard és a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART). Idén a Balaton legnagyobb személyhajója, a Szent Miklós hajó várja főidényben péntek esténként a szórakozni vágyókat. A Mastercard élményhajó július 14-től kezdődően hat estén át minden pénteken Siófokról indul másfél órás útjára. Az utasok először a balatoni naplementékben gyönyörködhetnek, majd a Dumaszínház ismert művészei biztosítják a jó hangulatot. A fellépők közt találjuk Janklovics Pétert, Vinnai Andrást, vagy éppen Mogács Dánielt. Az élményhajóra szóló belépőket a Mastercard® vagy Maestro® kártyával fizetők féláron válthatják meg a BAHART jegypénztáraiban az előadások napján.

 

Idén először a Mastercard Varázshajók is vízre szállnak a Balaton tíz kikötőjéből. A fedélzeten a legkisebbek próbálhatnak ki különféle kreatív és interaktív játékokat, és izgalmas gyerekprogramon is részt vehetnek. A Mastercard® és Maestro® kártyabirtokosok itt 10% kedvezményt kapnak.

 

A nyár egyik kiemelkedő pontja az augusztus 20-i tűzijáték, ami ilyenkor nem csak a főváros, de a Balaton felett is fényárba borítja az eget. A Mastercard tűzijátéknéző hajókból ez az élmény még felejthetetlenebb lesz, hiszen a hangulatos zene mellett koccintani is lesz mivel. A 10 százalékos jegyárkedvezmény pedig itt is biztosított a Mastercard és Maestro kártyabirtokosok számára.

 

A Mastercard® és Maestro® kártyabirtokosok nem csak a hajós programok jegyeit válthatják meg jelentős engedménnyel, de a kompon és a hajójáratokon is kedvezményes áron utazhatnak. A kompbérleteket idén felváltó BAHART Joker kártyákat akár 20% engedménnyel használhatják a Mastercard® vagy Maestro® kártyákkal fizetők. A BAHART újításaként ezeket a Joker kártyákat már nem csak a komppal megtett utakra, hanem a hajótársaság minden járatára és programjára fel lehet használni, így az autó nélkül közlekedő kártyabirtokosok is jól járnak. A hajóval utazók idén is 10% kedvezményben részesülnek a fedélzeti kávézóban, ha menetjegyüket Mastercard vagy Maestro kártyával veszik meg.

 

A kártyabirtokosok már tavaly is szívesen fogadták, hogy a BAHART jegypénztáraiban és a hajók fedélzetén is tudtak kártyával fizetni, ráadásul a kártyás vásárlásnál kedvezményeket is igénybe vehettek A jövőben is az a célunk, hogy a készpénzmentes megoldások terjesztése mellett felbecsülhetetlen élményekkel ajándékozzuk meg a Balaton partján, vagy éppen a hajók fedélzetén pihenőket.” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

 

A Mastercard kedvezményeiről és a programhajókról bővebb felvilágosítást a balatonihajozas.hu weboldalon találhatnak az érdeklődők.

 

Címkék