Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Érj gyorsabban révbe zenekaroddal

Érj gyorsabban révbe zenekaroddal

ZENEI MANAGEMENT előadás: 3 óra (Bárhol... Rendeld meg! Csoportoknak és magánszemélyeknek is.) Infó: payarinf@gmail.com tel: 20 9665 205

Hiába gondolja magáról egy zenekar/előadó, hogy ő a következő sztárjelölt térdelőrajtban a próbaterem küszöbén, ha nem tudja magát eladni. Ennek a „tudománynak” is megvannak az alapjai, lépései, építkezése. Ha tudatosan, „felhomályosítva” lépünk erre az ösvényre, akkor komolyabb eredményeket tudunk elérni rövidebb idő alatt. A mai zenei dömpingben nehéz kitűnni, befutni, ha képben vagyunk a rendszerek működésével, az elvárásokkal, akkor hamarabb tudunk eredményeket elérni. Ez a képzés hasznos lehet önmenedzselő zenekaroknak/zenészeknek, és olyanoknak, akik koncertek, rendezvények és zenekarok/előadók menedzselésével szeretnének eredményesen foglalkozni.

Az előadáshoz kapcsolódik egy 52ezer karakteres háttérinterjú, aminek egyes részeire hivatkozom. Az előadáson résztvevők megkapják a teljes anyagot, ami nagyon részletesen, egy zenekar példáján keresztül érint hazai, külföldi megjelenést, külföldi fellépést, rádióba- , újságokba való bejutás lehetőségeit stb.

Előadó: HÍMER BERTALAN PAYA
28 éve dolgozik a médiában mint újságíró (zenei szakíró): napilap, hetilap, saját országos zenei magazin kiadó/főszerkesztő (ROCKINFORM), rádiós műsorvezető-szerkesztő.
- zenész
- koncert és fesztiválszervező 
- zenekarok, rendezvények sajtósa 
- tehetségkutatókon zsűritag és szervező 
- a MAHASZ Fonogram -díj jelölő bizottsági tagja
- 2014-ben az év zenei újságírója díjat kapta meg stb.

Címkék