Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Erzsi for President is véradásra buzdít

Erzsi for President is véradásra buzdít Erzsi for President is véradásra buzdít Erzsi for President is véradásra buzdít
B3V3Z3T3M

Egy fontos közügyre hívja fel a figyelmet hazánk leghíresebb macskája. A véradás mellett kampányolva a Magyar Vöröskereszt csütörtöki véradásán összesen nyolcvanöten hallgattak Erzsi felhívására.

Ilyenkor, nyáron különösen fontos a megfelelő vérellátás, mert megszaporodnak a balesetek, ugyanakkor általában kevesebben mennek el vért adni, hiszen mindenki a szabadságát tölti. Ezért a legnagyobb hazai humanitárius szervezet ebben az időszakban még jobban odafigyel a véradók toborzására és a Nyári feltöltődés című kampány részeként Erzsit is megnyerte az ügynek.

Igaz, az eseményt az előírásoknak megfelelően maga Erzsi, a macska kihagyta, de gazdája Hommonay Gergely részt vett a véradáson, ahol a nemrég kiadott Puszi, Erzsi című könyv dedikálására is sor került.

Nagyon hálásak vagyunk minden olyan kezdeményezésnek, ami a munkánk sikerét szolgálja, és nagyon örülünk, hogy ezúttal egy olyan különleges és népszerű Facebook szereplő, mint Erzsi, segített nekünk a mindannyiunk számára fontos véradás népszerűsítésében” – mondta Váradi Mariann, a Magyar Vöröskereszt egészségfejlesztési szakmai vezetője.

 

Címkék