Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egyedülálló gasztrofesztiválra készülhetnek a Budapestiek

Egyedülálló gasztrofesztiválra készülhetnek a Budapestiek
Zsíros Deszka

Egyedülálló gasztrofesztiválra készülhetnek a Budapestiek

A WestEnd Tetőkertjére költözik szeptember második hétvégéjén Magyarország egyik legizgalmasabb gasztrofesztiválja, a kifejezetten növényi ételekre specializálódott Vegan Food Fest

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a növényi ételek ünnepe védjegyet viselő Vegan Food Fest, ahol az érdeklődök betekintést nyerhetnek a növényi alapú ételek izgalmas sokszínűségébe. A rendezvény egyik különlegessége, hogy mindegyik kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül, amelyet csak a négy napos rendezvény keretein belül lesz lehetőség kóstolni. Azaz sem a rendezvény előtt sem a rendezvény után, nem teszik étlapra a vendéglátó egységek a kifejezetten Vegan Food Festre megálmodott ételkülönlegességeiket. 

http://www.maxima.hu/upload/images/33270/VFF_allo.jpg

Az egyedi gasztro-kreálmányokon túl természetesen a sokak által megszokott ételek vegán megfelelőjét is lesz lehetőség majd beszerezni. Kóstolhat majd a nagyérdemű tejmentes fagylaltokat és jégkrémeket, vegán hamburgereket és hotdogokat, érlelt sajt és felvágott alternatívákat, nyers ételeket, és kihagyhatatlan veganizált magyar, valamint nemzetközi konyhai fogásokat.

Magyarország kedvenc vegán, vegetáriánus és vegán-barát éttermei, cukrászdái, street foodosai és bisztrói gondoskodnak majd a négynapos ízkavalkádról. Neked csak azt kell eldönteni, hogy melyik finomságot kéred. Az ajánlat négy napig áll, ne hagyd ki ezt lehetőséget és látogass el szeptember 7. és 10. között a főváros központjában található WestEnd pláza parkosított Millenium Tetőkertjére.

További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról a facebook eseményre kattintva megtekinthetők: https://www.facebook.com/events/164274440802945

Helyszín:1062. Budapest, Váci út 3. (WestEnd Millenium Tetőkert)

Dátum: 2017.09.07-10. 
Nyitvatartás: 10:00 - 22:00 
Belépő: A rendezvény ingyenes! 

Térkép: ide kattintva 

Címkék