Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Boggie – Visszhangok

Boggie – Visszhangok
  • 2017. 11. 03.

 

Kortárs zene és irodalom estje / Várkert Irodalom

2017. november 4. (szombat), 19.00, Várkert Bazár


 

Vendégek:

BOGGIE / Csemer Boglárka énekesnő

KEMÉNY Zsófi költő, slammer

SZABÓ T. Anna költő

UGRON Zsolna író

DRAGOMÁN György író


 

Háziasszony: Juhász Anna


 


 

A 2017 januárjában indult Várkert Irodalom sorozat következő estjén a kortárs zenei és irodalmi élet jelesei mutatkoznak be – új formában – a Várkert Bazár színpadán.

Miképp ihleti meg a vers az immár harmadik albumával jelentkező, népszerű énekesnőt, Boggie-t? Mit jelent dalszöveget írni a fiatal író-slammer Kemény Zsófinak és hogy kapcsolódik Boggie élete Dragomán Györgyhöz és Szabó T. Annához? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és Ugron Zsolnára?


 

Kiderül a november 4-i Várkert Irodalom esten!


 

Szeptemberben jelent meg napjaink egyik legtehetségesebb énekesnőjének, a Fonogram díjas BOGGIE-nak, azaz Csemer Boglárkának 3 című, harmadik nagylemeze. Boggie-t Parfüm című dalának videoklipje által az egész világ megismerte, ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. 13 évesen kezdte meg zenei tanulmányait, a magyar mellett a francia kultúra áll hozzá a legközelebb.


 

A Várkert Irodalom sorozta egyedülálló estjén az énekesnő mint olvasó (is) szerepel: az új albumához kapcsolódóan a 3-as szám jegyében 3 blokkban mutatkoznak be kedvenc hazai írói, költői és azok a visszhangok, amik közös munkájuk során alakulnak bennük.

Az irodalmi koncert során lesz minden vendéghez kapcsolódó dal, beszélgetés, ének, felolvasás is. A szereplők először szerepelnek egy színpadon és Boggie-nak is ez lesz az első irodalmi koncertje!


 

Mottó:

"Templom a természet: élő oszlopai

időnkint szavakat mormolnak összesúgva;

Jelképek erdején át visz az ember útja,

s a vendéget szemük barátként figyeli."


 

Jegyár: 1.500.-


 

A Várkert Irodalom sorozat az év utolsó Hollóasszony felolvasószínházi esttel folytatódik november 11-én: http://www.varkertbazar.hu/index.php/esemenyek/holloasszony-1


 

Jegyvásárlás és további információ:

Online jegyvásárlás: http://varkertbazar.jegy.hu/program/boggie-visszhangok-84954

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/118557142152582


 

Helyszíni jegyvásárlás: Várkert Bazár jegypénztáraiban keddtől vasárnapig (10.00-17.30 között) http://www.varkertbazar.hu/jegyinformaciok

 

Címkék