Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Adventi jótékonysági koncertre hív  az Ökumenikus Segélyszervezet és az Opera

Adventi jótékonysági koncertre hív  az Ökumenikus Segélyszervezet és az Opera

 

 

Rászoruló családoknak nyújthat kapaszkodót, aki az Erkel Színház

Jancsi és Juliska december 10-ei meseoperájára vált jegyet

 

Az Ökumenikus Segélyszervezet nagy hangsúlyt helyez a rászoruló gyermekek fejlesztésére, felzárkózásuk elősegítésére. Kapaszkodó elnevezésű programja keretében országszerte 10 helyszínen közel 1500 gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjain. Intézményhálózatában a foglalkozások sokfélesége (lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) és a személyre szabott fejlesztési tervek adnak valódi esélyt a nehéz sorsú gyermekeknek a hosszú távú változásra. Az Ökumenikus Segélyszervezet szakembereivel arra törekszik, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.

 

Hogy még több gyermek számára nyújthasson szeretettel és hozzáértéssel kapaszkodót az Ökumenikus Segélyszervezet, az Operával összefogva jótékonysági előadás keretében mutatják be december 10-én, vasárnap 18 órakor a Jancsi és Juliska című meseoperát az Erkel Színházban. Az előadás teljes jegybevételét az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg.

 

A Grimm-fivérek híres meséjéből írt egész estés, az alaptörténettől kissé eltérő gyermekopera különleges élményt nyújt a nézőknek. Engelbert Humperdinck, a német meseopera kiemelkedő zeneszerzőjének művét Richard Strauss egyenesen mesterműnek nevezte, mely hatalmas sikert arató bemutatóját követően világhódító útra indult.

 

Még lehet jegyet vásárolni, segítsen Ön is! Az előadásra jegyet váltók a tartalmas szórakozás mellett a segítés örömével is gazdagodhatnak.

Jegyek vásárolhatók online a www.opera.hu oldalon vagy személyesen a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban (Operaház: 1061 Budapest, Andrássy u. 22., Erkel Színház: 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.) és az Allee Bevásárlóközpontban (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.).

Címkék