Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

IT

Az ADATA bem,utatja az XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtést

Az ADATA bem,utatja az XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtést

Az ADATA bem,utatja az XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtést

Stílusos hűtés kiegészítő minden M.2 SSD-hez, mely növeli a rendszer stabilitását

 

2017. november 21., Tajpej, Tajvan – Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG STORM hűtőbordát az M.2 2280 meghajtókhoz. A STORM alumínium hűtőbordával és ventilátorral rendelkezik. Könnyen rögzíthető bármilyen kompatibilis SSD-hez, így hatékony hűtést biztosít. Az SSD alacsonyabb hőmérséklete stabilabb tárolást és rendszer teljesítményt nyújt, valamint az XPG stílusú STORM hűtő színes RGB világításával a gaminghez is igazodik.

 

Az alacsonyabb hőmérséklet, nagyobb sebesség

Míg az M.2 2280 PCIe SSD-k jelenleg a leggyorsabbak a piacon, nagy adatátviteli sebességük miatt jelentős hőtermelés is jelentkezik. Hűtőborda nélkül a felhalmozódó hő hatással lehet a teljesítményre és felgyorsíthatja az SSD öregedését. A STORM alumínium hűtőborda bármely M.2 SSD-re illeszkedik. A hűtőbordával együtt a STORM ventilátort is használ a hideg levegő bordára juttatásához, ezzel legalább 25% -kal csökkenti a hőmérsékletet a hűtőbordával nem rendelkező M.2 SSD-hez képest.

 

Stílusos RGB színek

A STORM RGB világítását biztosan értékelni fogják a modderek és a gamerek. Míg az M.2 slot szinte el van rejtve az alaplapon lévő nagyobb alkatrészek között, az RGB hűtőbordával a STORM valóban látványosan kiemelkedik. RGB világítási beállításokkal is rendelkezik, számos alkalmazást támogat, például ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready és MSI Mystic Light Sync, a maximális kényelem és testreszabhatóság érdekében.

 

Könnyű telepítés bármilyen kompatibilis SSD-re

Az előre felvitt hőpasztának köszönhetően a STORM gyorsan elhelyezhető bármilyen M.2 2280 SSD-n. Nincs szükség csavarokra vagy bonyolult eljárásokra, valamint BIOS-beállításokra. A STORM azonnal munkába áll, csökkenti a hőmérsékletet, javítva a tárolás hatékonyságát és a rendszer stabilitását.

 

Címkék