Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017

BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017

 

2017-ben december 9-én kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egy napos indoor fesztiválja: a BÓNUSZ Electronic Music Festival. 

A három arénában és egy szabadtéri színpadon zajló esemény valódi sztárparádéval várja idén is az elektronikus zene kedvelőit !

Kelet és Közép-Európában egyetlen helyszínként itt lesz megtekinthető és meghallgatható RICHIE HAWTIN "CLOSE - Spontaneity & Synchronicity” néven futó innovativ dj-live show-ja, amit a világon mindössze 13 helyszínen mutat be. Az audio-vizuális performanszhoz különleges, máshol eddig még nem prezentált, RICHIE HAWTIN-tól megszokott magas színvonalú egyedi látványvilág párosul.

Velünk tart két igazi dj legenda: LUCIANO és RICARDO VILLALOBOS. Mindketten először lépnek fel Budapesten és a Green arénában egy világ szinten is különlegességszámba menő 4 órás felejthetetlen back to back szettel várják rajongóikat. 

Csatlakozott a fellépők közé az amerikai techno ikon DUBFIRE is, továbbá olyan klasszikus techno mesterek, mint OSCAR MULERO, THE ADVENT, vagy éppen JOHANNES HEIL. Képviseltetik magukat a fiatalabb techno generáció legjobbjai: REBEKAH, PFIRTER, JONAS KOPP, BLACK ASTEROID valamint ELECTRIC RESCUE is. A lazább ütemek kedvelőinek örömére érkezik SONJA MOONEAR és DORIAN PAIC. A magyar élvonalat pedig többek közt HOT XSANFRANCISCOBEATGABOR KRAFTSIKZTAH és MATEO & SPIRIT képviselik majd.

További információkat, az országos jegyelővételi helyek listáját és online jegyvásárlási lehetőséget a fesztivál hivatalos weboldalán találtok: www.bonuszfesztival.hu 

Találkozzunk az év legnagyobb magyar elektronikus zenei rendezvényén, ahol a már megszokott magas színvonalú fény és hangtechnika mellett a Red és Green arénákban idén is professzionális Laser Show vár Titeket! 

Red Arena:  
RICHIE HAWTIN - CLOSE - Spontaneity & Synchronicity tour 2017 
DUBFIRE 
THE ADVENT live 
JOHANNES HEIL live 
BLACK ASTEROID 
HOT X 
SANFRANCISCOBEAT 
GABOR KRAFT

Green Arena: 
LUCIANO b2b RICARDO VILLALOBOS 
SONJA MOONEAR 
DORIAN PAIC 
SECRET FACTORY 
COLOBOMA live 
JAMES COLE 

Black Arena: 
OSCAR MULERO 
REBEKAH 
PFIRTER 
JONAS KOPP 
ELECTRIC RESCUE 
SIKZTAH 

Akvárium Stage:  
MATEO & SPIRIT 
GREGORY S 
METHA 
BERNATHY ZSIGA 
BOHUMIL 
ADAMBENCE 
DENES TOTH

http://www.maxima.hu/upload/images/35940/bonusz.jpg

Címkék