Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Hyundai i30 N a „‘game changer’” díjat kapta az iparág szakértőitől

A Hyundai i30 N a „‘game changer’” díjat kapta az iparág szakértőitől
  • A Hyundai i30 N újabb kiemelkedő díjat kapott

  • Az i30 N lenyűgöző teljesítményt, megbízhatóságot és használhatóságot biztosít a vezetés megszállottjainak

  • A brit Autocar autós hetilap szerint a Hyundai i30 N egy olyan autó, amely új mércét állít fel az iparágban

 

2018. május 16. - A Hyundai i30 N az éves Autocar díjátadón - ahol az elmúlt tizenkét hónap legjobb autóit ünnepelték - a „‘game changer’” díjat nyerte el.  Ez a Hyundai teljesítmény iránti elkötelezettségének legújabb, a motorsportban szerzett tapasztalatok utcai autókban történő sikeres alkalmazásának elismerése.

 

A szakértőkből álló bíráló testület dicsérte az autó lenyűgöző teljesítményét, tiszta vezetési élményét és versenyképes árképzését.  Méltatták a Hyundai i30 N sokoldalú képességeit, különös tekintettel azon státuszára, hogy a márka először lépett be az erős versengésnek kitett szegmensbe.

 

„Az általa kifejtett hatás révén az i30 N egy olyan nagy teljesítményű autó, amely az Autocar értékelése szerint a régebbi múltra visszatekintő márkákat képviselő versenytársainál magasabb besorolást kapott” nyilatkozta Mark Tisshaw, az Autocar szerkesztője. „Ilyen lenyűgöző teljesítmény, elszántság és használhatóság viszonylag szerény költségek mellett - már az első rákérdezésre is - az oka annak, amiért az i30 N kiérdemelte a „‘game changer’” státuszt.  Egy merész, vonzó, szerethető és izmos hot hatch bemutatkozása.”

 

Nagy teljesítményű erőforrások

Az i30N-t egy 2.0 literes turbómotor hajtja, amely két kimenő teljesítménnyel érhető el: az alap csomag 250 LE-t ad le, míg a Performance változat 275 LE-s teljesítményt nyújt.  A fékezés általi nyomatékvezérlés alapfunkció, míg a 275 LE-s változat Elektronikusan Vezérelt, Részlegesen Önzáró Differenciálművel (e-LSD), nagyobb féktárcsákkal és aktív varálható kipufogórendszerrel rendelkezik.

 

Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe Marketingért és Termékekért felelős Alelnöke elmondta: „Az Autocar - amely az autóipar oszlopos képviselője – általi „‘game changer’” történő elismerés egy kiváló eredmény.  Ez a díj azt jelenti számunkra, hogy sikeresen elértük az i30 N vonatkozásában kitűzött célunkat, vagyis azt, hogy vásárlóink számára tiszta vezetési élményt nyújtsunk egy megfizethető csomagban.  Az i30 N esetében a régebbi múltra visszatekintő versenytársakénál magasabb besorolás a Hyundai márka számára igazi megtiszteltetés."

 

Kategóriájában vezető biztonsági funkciók és garancia

Az i30 N élvezi a Hyundai teljeskörű, 5 éves kilóméterkorlátozás nélküli garanciájából és a közúti segélyszolgálatból fakadó előnyöket. Az autó fel van szerelve a Hyundai SmartSense legújabb biztonsági és vezetéstámogató rendszereivel beleértve az Elülső ütközésre figyelmeztető rendszert, az Aktív sávtartó asszisztenst és a Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszert, és a Vezetőt Figyelmeztető rendszert, amely észleli a kimerült sofőrt.

 

Az Autocar „paradigmaváltó/forradalmi" díját olyan autók kapják, amelyek új mércét állítanak fel vagy túllépnek a konvenciókon, a feje tetejére állítva a fennálló rendet.


 

Hyundai Motor Europe
A 2016. évben a Hyundai Motor 505 396 gépjárművet regisztráltatott Európában – ez 7,5%-al több, mint 2015-ben – és modellpalettájának 90%-át lecserélte, hogy létrehozza Európa legfiatalabb autó kínálatát. A Hyundai által a régióban értékesített modellek 90%-át Európában tervezték, építették, próbálták ki és gyártották le, hogy az európai vásárlók minden igényét kielégítsék és kiszolgálják a cég kiterjedt európai infrastruktúrájának a segítségével. Ezek közé többek között két gyár is tartozik Cseh Köztársaságban és Törökországban, amelyek együttesen évente 600 000 autó előállítására képesek. A Hyundai Motor 2 500 szalonjában Európa 31 országában értékesíti a modelljeit.
A Hyundai Motor a régióban értékesített összes új gépkocsihoz kínálja egyedülálló ötéve

 

A Hyundai Motor Company

Az 1967-ben alapított Hyundai Motor Company eltökélt szándéka, hogy életre szóló partneri kapcsolatokat alakítson ki a gépkocsi tulajdonosokkal. A cég az olvasztott acéltól a kész gépjárművekig terjedő ipari kompetenciával rendelkező, innovatív üzleti csoportosulásként működő Hyundai Motor Group első számú vállalata. A Hyundai Motor világszerte nyolc gyártó bázissal, hét tervező és műszaki központtal rendelkezik és a 2016-os év során összesen 4,86 millió gépkocsit értékesített. Az összesen több mint 110 000 alkalmazott segítségével a Hyundai Motor a helyi viszonyokhoz alkalmazott modellek révén továbbra is folyamatosan fejleszti termék kínálatát és igyekszik megerősíteni vezető pozícióját a tiszta technológia területén. Ennek úttörője a világ legelső, tömeggyártásban is megjelenő hidrogén meghajtású gépjárműje, az ix35 Fuel Cell valamint az IONIQ, a világon az első olyan autó típus, amely egyetlen karosszériában egyesít három különféle hajtásmódot.

s, korlátlan futásteljesítményű garanciális csomagját, amelynek révén a vásárlók a futott kilométerektől függetlenül öt évig tartó garanciát kapnak, öt éven át országúti segítségnyújtást igényelhetnek és öt évig ingyenesen ellenőrzik autóik műszaki állapotát.

Bővebb tájékoztatást is kaphat a Hyundai Motor Europe vállalatról és annak termékeiről a következő címen: www.hyundai.news.

 

 

Címkék