Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tengerparton, a helyi slágerlistával ünnepelte születésnapját Kiss Orsi

Tengerparton, a helyi slágerlistával ünnepelte születésnapját Kiss Orsi
  • 2015. 07. 01.
A horvát tengerparton ünnepelte születésnapját Kiss Orsi. A Class FM csinos műsorvezetője évek óta nem jutott el nyaralni, ezért úgy gondolta, idén igazán különleges ajándékkal lepi meg magát: azon a helyen pihent, ahol hazatérő vendégként üdvözlik már.

Mivel az elmúlt két évben nem jutott el Selce-be, Kiss Orsi már nagyon várta, hogy ismét kedvenc üdülőhelyén napozhasson és passzívan, láblógatással, fagyizással és olvasással töltse idejét. „Lakásvásárlás és egyéb elfoglaltságok miatt sajnos kimaradt két év, amit nagyon sajnáltam - hiányzott már! A megszokások embere vagyok, ragaszkodom ahhoz, ami jól bevált és működik, ezért el sem tudtam képzelni, hogy máshova menjek nyaralni” – árulta el a Class Magyarok háziasszonya, aki képes volt éjjel útnak indulni, hogy reggel már a hullámzó tengerben gyönyörködve kávézhasson.

„Háromkor indultunk, és valóban, reggel nyolckor már a parton ittam a kávémat. Hatalmas élmény volt, mert a szezon még nem kezdődött el, így a korábbi évekkel ellentétben, most nem volt akkora nyüzsi a strandon. Selce nem egy nagyváros, a partszakaszt 15-20 perc alatt végig lehet járni, de nagyon kedvelem. Csak napoztam, olvastam, ettem és aludtam, teljesen feltöltött ez a hét!” - mesélte Kiss Orsi, aki nyaralása alatt a helyi rádiók programjával is ismerkedett.

„Természetesen azonnal belehallgattam a helyi rádiók kínálatába, ez nálam „szakmai ártalom”. Bár a nyelvet nem értettem, ez nem is volt fontos, mert találtam egy-két igazán szuper rádiót, amelyek a helyi előadók zenéi mellett az aktuális nagy nemzetközi slágereket is játszották. Meghallgattam egy toplistát is, ami nagyon hasonlított a Class40-re, így egészen otthon éreztem magam” – nevetett Orsi.

A rádiós annyira jól érezte magát Horvátországban, hogy hazafelé már azon gondolkodott, hogyan nyújthatná hosszabbra a nyarat. A megoldás nem is lehetett volna egyértelműbb: újabb néhány napra lefoglalta kedvenc apartmanját, hogy az őszi lehűlés előtt még egy pár napig élvezhesse a napfényes kisváros adta lehetőségeket.

„Alig várom, hogy szeptemberben újra visszatérjek, Selce-ből sosem elég!”- mesélte mosolyogva a népszerű rádiós, aki frissen, kipihenten tért vissza a napokban a Class FM stúdiójába, ahol szerencsére még javában zajlik a nyár. A nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül a rádió a legnépszerűbb előadókat és zenekarokat hozza közelebb a hallgatókhoz, akik közül Orsi leginkább Emeli Sandéra kíváncsi. A világhírű énekesnő július 18-án lép fel Veszprémben.

„Egy ismerősöm látta Emelit egy kis londoni klubban fellépni. Mesélte, hogy a hangja, az energiája és a kisugárzása mennyire elvarázsolta - ezt én is szeretném megtapasztalni! A hallgatóknak is azt javaslom, hogy játszanak a páros belépőkért, hiszen nem csak Sande, de többek között Tiesto, David Guetta, Avicii, a The Script, Ellie Goulding, Violetta és Robbie Williams koncertjeire is eljuthatnak, sőt akár személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel” – mondta a Class FM sztárja.

[gallery ids="127338,127339,127340"]

 
Előző Cikk

Ez az első hírünk