Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Koncert, színház, buli négy héten át

Koncert, színház, buli négy héten át
  • 2015. 07. 09.
Július végétől négy héten át minden hétvégén a hazai zenei élet élvonalának egy-egy képviselője és színházi előadások szórakoztatják majd
a közönséget a balatonfenyvesi Balatonparkban.
A koncertsorozatot az Edda Művek nyitja, de fellép majd Demjén Rózsi, az utóbbi időben újra nagysikerű TNT Vissza a jövőbe elnevezésű turnéja keretében, az Anna and the Barbies, a Supernem, Majka és Curtis, a Kelemen kabátban, a Hooligans, Caramel, Zséda, a Karthago, a Takáts Tamás Blues Band, aki többek között itt ünnepli majd 25 éves évfordulóját, de a Balatonpark ad otthont a HOBO70 című születésnapi szuperkoncertnek is.

Hobo, azaz Földes László nemcsak a zenekarával, de Ady-estjével is becsempészi a kultúrát és az igényes szórakoztatást egyedi hangvételével és stílusával a Balaton partjára. A színházi előadásokat kedvelők ezen kívül egy fergeteges vígjátékot, Marc Camoletti Félrelépni tilos! című darabját láthatjuk a Fregoli Színház vendégjátékaként olyan fantasztikus szereposztásban, mint Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Heller Tamás, Timkó Eszter és Andrádi Zsanett. Ugyancsak a Fregoli Színház előadásában, Magyar Attila, Hajdú Steve és Szakács Tibor főszereplésével láthatják a vendégek a Retro szerelem, avagy özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című vígjátékot.

Balatonpark - Program
A koncertek és előadások után a még táncolni, szórakozni vágyókat DJ-k szórakoztatják, így a fergeteges hangulatban akár hajnalig mulathat mindenki. A látogatókat ráadásul gyönyörű, kulturált és tiszta környezet várja, amelyet csak fokoz a nyáresti balatoni hangulat. A nyaralók ide nyugodtan elhozhatják gyermekeiket is, hiszen a fiatal közönség itt jól megfér az idősebbekkel és a picikkel is. A Balatonpark Szabadtéri Színpad és Rendezvénypark ugyanis 40.000 nm-es, elkerített területen helyezkedik el Balatonfenyves centruma mellett.

A lelátó több ezer ülőhellyel várja a vendégeket, ahonnan kényelmesen élvezheti mindenki a koncerteket, előadásokat, miközben parkos, ligetes panoráma tárul elé. Étlen és szomjan sem maradhat itt senki, hiszen a lelátó belső folyosóin és fedett területei alatt számos vendéglátóegység várja a vendégeket terasszal, sőt gyermekjátszótér is van, ahol – miközben jól érzik és elengedik magukat - , a szülők kényelmesen szemmel tarthatják csemetéiket.
Részletes program:
07. 30. Edda Művek (Vendég. Pataky Művek )
07.31. Demjén Ferenc – vendég: Triász (Sipos Péter, Kálmán György, Jankai Béla)
08.01. TNT- Vissza a jövőbe koncert
08.06. Hobo- Ady Est/ Félrelépni tilos – vígjáték két felvonásban
08.07. Supernem, utána Anna and the Barbies
08.08. Kelemen kabátban, utána Majka és Curtis
08.13. Retro szerelem – vígjáték, utána Musical Show
08.14. Hooligans
08.15. Caramel
08.19. Zséda
08.21. Takáts Tamás Blues Band – 25 éves jubileumi koncert, utána Karthago
08.22. Hobo70 – születésnapi koncert