Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szépségkirálynők is indulnak Kékharisnya Regattán

Szépségkirálynők is indulnak Kékharisnya Regattán
  • 2015. 07. 10.
Július 11-én rajtol a Kékharisnya Regatta, az első női vitorlásverseny, melynek megálmodója Zsidró Tamás, mesterfodrász. A kifutó hajókon ott lesznek - mások mellett - a Miss Universe győztesei, a Jóban Rosszban hölgy-sztárjai és természetesen Koós Réka is hajóra száll.

Huszonhét hajó, mintegy százhetven résztvevő, köztük rutinos hajózók és lelkes amatőrök, ismert sztárok, szépségkirálynők, a vitorlázás szerelmesei indulnak a Kékharisnya Regatta versenyén június 11-én. Az első hazai női vitorlásverseny a balatonföldvári kikötőből startol és tér oda vissza Tihany és Balatonfüred érintésével. A vízre szálló hajók között indul majd a Miss Hajó is, fedélzetén Lipcsei Betta szépségkirálynővel, Szabó Dórival, a Miss Earth Hungary cím nyertesével, Tomán Szabina szupermodellel és a Miss Universe győzteseivel, akik többek között Nagy Adri és Madár Vera, a Jóban Rosszban szereplőinek hajójával, na meg természetesen Koós Réka vitorlásával kelnek harcara a Balaton vízén. Többen már javában készülnek is.

„A Földvári kikötőben három csapatot látok, akik folyamatosan gyakorolnak és látszik rajtuk, hogy bár nagyon izgulnak, de komolyan veszik a felkészülést, mind a vitorlázást, mind az öltözködést illetően, bár ott még nincs náluk kiegyezés” – meséli a versenyt életre hívó Zsidró Tamás. Utóbbi azért fontos, mert a verseny során nem csak az első befutókat értékelik, de a legcsinosabb egyenruhában versenyző csapatok, a legjobb „csapatselfie” készítői, a legtöbb „like-ot” szerző kép tulajdonosai, valamint a legtöbb megosztást elérő fotó kattintói is díjakat kaphatnak. A tucatnyi programon túl, a napot egy össznépi Parti Disco zárja, a zenéért pedig DJ Zsidró felel majd.

A Kékharisnya Regattát - melyet a Magyar Vitorlás Szövetség is segít és támogat - Zsidró Tamás hagyományteremtő szándékkal álmodta meg, s javarészt azoknak a hölgyeknek szeretett volna versenyt szervezni, akiket hobby-szabadidő sportként érdekel a vitorlázás, de még nem tudták magukat kipróbálni egy igazi megmérettetésen. A verseny a bevételéből jótékony célra is adakozik. A sztárfodrász a vitorlázás során ismerte meg azokat a hölgyeket, akik egy mellrákalapítványnak dolgoznak. Így ezt a szervezetet, a Mellrákinfó Egyesületet támogatja majd a Kékharisnya Regatta.