Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szavazzon a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségdíjasára

Szavazzon a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségdíjasára
  • 2015. 07. 12.
Elindult a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségszavazása! Döntse el Ön, ki legyen az idei megmérettetés közönségdíjasa és a 2 000 euró összegű jutalom nyertese. Az esélyes fiatal formatervezők között két hazai versenyzőnek is szurkolhatunk: Lakatos Botond és Tobias Tsamisis a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatóiként versenyeznek a legjobbak között.

A 13. Electrolux Design Lab fomatervezői pályázatra 3 kategóriában, 60 országból összesen 1500 nevezés érkezett. A pályázók közül már csak a 35 elődöntős van versenyben. A közönség most közülük választhatja ki a közönségdíj idei nyertesét.

Lakatos Botond textilápolás kategóriában egy gyerekeknek kitalált folteltávolító tervével nevezett. A Magic Wand hagyja kibontakozni a kicsik önállóságát és segít a szülőknek a házimunka egyszerűsítésében.

Lakatos Botond tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/magic-wand/

Tobias Tsamimis, a MOME ösztöndíjas hallgatójaként főzés kategóriában versenyez. Future Classroom néven általános iskolai osztálytermekbe tervezett interaktív főzőpultot, ami helyes táplálkozásra és önállóságra tanítaná a jövő diákjait.

Tobias Tsamisis tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/future-classroom/

Az egyetemista és főiskolás formatervezőknek szóló nemzetközi versenyt idén „Egészséges” Boldog Gyerekek” témakörben hirdette meg az Electrolux. A pályázók olyan kérdésekre adtak izgalmas válaszokat, mint hogy hogyan lesznek a jövő otthonai olyan életterek, ahol jó felnőni, és hogyan biztosíthatunk a gyerekek számára egyszerre egészséges, boldog és inspiráló környezetet.

A verseny tétje nagyobb, mint az előző években, hiszen az Electrolux megduplázta a jutalmakat: A pályázat nyertese 10 000 euró jutalom mellett 6 hónapos fizetett gyakornoki állást kap az Electrolux globális tervezőközpontjában. A második helyezett 6 000 euró, a harmadik helyezett 4 000 euró, a közönségdíjas pedig 2 000 euró jutalomban részesül. Az Electrolux szeptember 15-én jelenti be, hogy az elődöntősök közül melyik 6 versenyző prezentálhatja pályamunkáját élőben is a nemzetközi zsűri előtt, majd a Helsinkiben megrendezett októberi döntőn a verseny fődíjasaival együtt hirdeti ki a közönségdíj nyertesét.

Szavazatát az Electrolux Design Lab verseny weboldalán adhatja le 2015. szeptember 14-ig. Szavazzon Ön is, mert egy szerencsés voksoló kétszemélyes utat nyerhet Helsinkibe, az Electrolux Design Lab döntőjére. A játék részleteiről a www.electroluxdesignlab.com oldalon tájékozódhat.