Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az új Lenovo™ Y széria magasabb szintre emeli a számítógépes játékélményt

Az új Lenovo™ Y széria magasabb szintre emeli a számítógépes játékélményt
  • 2015. 09. 07.


  • Az új ideacentre™ Y900 és Y700 számítógépek széles körű választási lehetőségeket kínálnak karcsú és modern dizájnjukkal azon online gamerek számára, akik zökkenőmentes teljesítményt várnak el a Windows® 10-től és a legújabb processzoroktól, és élnének a jövőbeni frissítések lehetőségével.
  • Az új ideapad™ Y700 nagy teljesítményt és remek hordozhatóságot kínál az aktív gamereknek: a legújabb Intel® vagy AMD® processzorokat, diszkrét grafikával és opcionális érintőképernyővel vagy Intel RealSense 3D kamerával (a 15 hüvelykes laptopon)
  • Öt új lehetőség a játékélmény fokozására: Lenovo™ Y Gaming Surround Sound headset, Lenovo™ Y mechanikus gamer billentyűzet, Lenovo™ Y Gaming Active hátizsák és Lenovo™ Y Gaming egéralátét.
A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) bejelentette új prémium számítógép és kiegészítő trióját, kifejezetten gamereknek tervezve: a Lenovo™ ideacentre™ Y900 és Y700 asztali számítógépeket, valamint az ideapad™ Y700 laptopot Windows® 10 operációs rendszerrel. Az egyre gyarapodó számú, dolgozó gamerek, erőteljes és stílusos gépre vágynak, amellyel bármikor játszhatnak. Az új Y család és annak kiegészítői az alapoktól kezdve lettek felépítve, hogy kiszolgálják az érett játékrajongókat szakmai és közösségi életükben egyaránt. Az új ideacentre™ Y900 és Y700 asztali gépek külseje épp olyan különleges, mint a teljesítményük – egy modern dizájn belső és külső LED fényekkel, miközben a dobozban extrém játékteljesítmény rejtőzik, továbbá rengeteg hely kínálkozik a jövőbeli frissítésekhez. Az üzleti utazóknak az új ideapad™ Y700 biztosítja egy laptop mobilitását, rengeteg lóerővel a táblázatok és a komoly grafikájú játékok futtatásához.


Az új ideacentre™ Y900 és Y700


Az elfoglalt, tapasztalt gamereknek szánt új ideacentre™ Y sorozat azonnali bevetésre készült, akár 6. generációs négymagos Intel® i7 processzorokkal és diszkrét grafikával felszerelve. Az ideacentre™ Y900 és Y700 esetében egyaránt egyszerű a frissítés – ezek a gépek ideálisak azok számára, akik megbecsülik az idejüket, de szeretik folyamatosan frissíteni a gépeiket. Az új asztali gépek háza elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy teljes ATX alaplap és egy akár 1000 wattos tápegység. Az új ideacentre™ Y900 akár két grafikus kártya támogatására is képes, ezek könnyen elérhetők egy kar megnyomásával, amely nyitja a stílusos, félig átlátszó oldallapot. Egy belső kábelvezetési rendszer tartja rendezett állapotban a kábeleket a gép belsejében. A hűtőrendszer továbbfejlesztésére további hely található a gép tetején, valamint két porszűrő növeli a 120 és 140 mm-es ventilátorok megbízhatóságát. Így a PC-k akkor is üzemi hőmérsékleten maradnak, amikor a gamerek a végsőkig feszítik a teljesítményt.


Új ideapad™ Y700


Az új ideapad™ Y700-at a Lenovo a mobil gamereknek készítette, szem előtt tartva a teljesítményt és a hordozhatóságot. A megbízható, de egyúttal megfizethető játékélményt nyújtó új ideapad™ Y700 egyesíti egy laptop hordozhatóságát a legújabb Intel® vagy AMD® processzorok és a diszkrét grafika teljesítményével. A nagy teljesítményű JBL hangszórókkal és mélynyomóval, valamint az opcionális, 10 pontos multitouch kijelzővel vagy Intel’s® RealSense™ 3D kamerával (a 15 hüvelykes laptopon) felszerelt új ideapad™ Y700 a teljesen magával ragadó játékélmény elérése jegyében készült.


Új Lenovo™ Y széria kiegészítők

  • Lenovo™ Y Gaming Surround Sound Headset: 7.1-es virtuális surround hangzás, gyors némítás, in-line hangerő-szabályozó doboz, valamint levehető passzív zajszűrő mikrofon.
  • Lenovo™ Y Gaming Precision Mouse: pontos, állítható sebesség, 8 programozható gomb, 4 szinten állítható DPI, 5 szinten állítható súly, valamint ergonomikus kialakítás az intenzív játékhoz.
  • Lenovo™ Y Gaming Mechanical Switch Keyboard: háttérvilágítású anti-ghosting mechanikus kapcsológomb mátrix, 5 szinten állítható fényerő, hat programozható gomb makrórögzítéshez, alapértelmezett gomb a Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset vezérléséhez, levehető kéztámasz.
  • Lenovo™ Y Gaming Backpack: 17,3 hüvelykes laptop-méretig használható, párnázott zsebeket és kemény védőborítású rekeszt tartalmaz.
  • Lenovo™ Y Gaming Mouse Mat: nagy megbízhatóság és vízállóság.
A számítógépes játék a reneszánszát éli, köszönhetően a kiváló grafikának és feldolgozásnak, valamint az e-sportok és az ingyenes játékok gyors felemelkedésének.” mondta Dilip Bhatia, a Lenovo Worldwide Marketing, User Experience, PC & Enterprise Business Group alelnöke.” Az új Y szériát az alapoktól kezdve építettük fel, hogy kiszolgálja ezt a folyamatosan növekvő igényt, melynek eredményeképpen 2018-ra az iparág forgalma várhatóan 35 milliárd dollárra fog növekedni a 2014-es 26 milliárdról. Történelmileg a növekedés nagy része a platform ázsiai térnyerésének volt köszönhető, de a friss kutatások megállapították, hogy Ázsián kívül is 86 milliós potenciális számítógépes gamer felhasználói réteg található, amely a jövőbeli piaci növekedés motorjaként szolgál majd.”


Bhatia hozzátette, “ A Lenovo vállalta a prémium kategóriájú PC gamerek kiszolgálását. Az új Y szériánk azért jött létre, hogy megfeleljen az igényes, modern gamerek speciális igényeinek, Ezek a lelkes rajongók a játékok mellett nőttek fel, és most már olyan prémium gépet igényelnek, amelyet csak ki kell venni a dobozból. Éppen ezt hoztuk létre, egy nagy teljesítményű PC-t, amely a jövőbeli egyszerű frissíthetőséggel, jellegzetes külsővel és kiemelkedő teljesítménnyel igyekszik vonzóvá tenni magát.”


A Lenovo egy 46 milliárd dolláros árbevétellel rendelkező, Fortune 500-as listáján szereplő vállalat, a fogyasztói, üzleti és vállalati innovatív technológiák élvonalbeli szolgáltatója. Cégünk portfóliójába kiváló minőségű és megbízható szolgáltatások és termékek tartoznak, mint az asztali PC-k (beleértve a legendás Think és a több üzemmódú YOGA brandet), munkaállomások, szerverek, tárhelyek, okostévék, illetve tabletjeink, applikációink és okostelefonjaink számos termékcsaládja (beleértve a Moto brandet). Csatlakozzon hozzánk a LinkedIn-en és kövessen minket a Facebook-on és Twitter-en vagy látogasson el a honlapunkra a www.lenovo.com oldalon.


Lenovo, ideacentre, ideapad a Lenovo védjegye alá tartoznak. Intel, RealSense, Core az Intel védjegye alá tartoznak. AMD az AMD védjegye alá tartozik. JBL a Harman Internationl védjegye alá tartozik. Minden más védjegy a megfelelő tulajdonos tulajdonába tartozik. ©2015, Lenovo Group Limited.