Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mikulás varázslatos birodalma újra Magyarországon

Mikulás varázslatos birodalma újra Magyarországon
  • 2015. 11. 27.
Karácsonyi csodaország kicsiknek az Arena Plazában


Kedvenc karácsonyi filmjeink hangulata elevenedik meg újra az Arena Plazában: idén is megnyitja kapuit Mikulás varázslatos birodalma november 28-tól egészen karácsonyig. Mikulás mesés otthonában a gyerkőcök először izgalmas 3D animációs filmet nézhetnek meg, majd személyesen is találkozhatnak a nagyszakállúval és manóival.

Életre szóló élmény az egész családnak: fedezzük fel együtt Mikulás varázslatos birodalmát az Arena Plazában! A karácsonyfákkal körülvett, hangulatos Mikulás-házban a nagyszakállú és a sürgő-forgó manókavalkád november 28-tól december 23-ig várja a látogatókat.

Mikulás mesés otthona egy 3D-s mini-mozit is rejt, ahol a gyerekek karácsonyi animációs filmet nézhetnek meg egy kislányról és egy különleges ajándékról. A vetítés után pedig személyesen is találkozhatnak a nagyszakállúval, együtt énekelhetnek vele, verset mondhatnak és készíthetnek közös fotót is. Az életre szóló élményt, a Mikulással közös fotót apró ajándékok formájában haza is vihetik barátaiknak és a családnak.

Nagy találkozások, felejthetetlen karácsonyi filmek és meglepetések színesítik majd a Mikulás-birodalom mindennapjait, amiből nem érdemes kimaradni!

Helyszín: Arena Plaza, 1. emeleti rendezvényhelyszín (Media Markt előtt)