Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Három évnyi aktív működést követően "megnyílt" a Miniring Boxutca

Három évnyi aktív működést követően
  • 2015. 12. 07.
Michelisz Norbert vérre menő csatát vívott Kiss Norberttel. Előbbi egy Formula–1-es Ferrarit, utóbbi egy DTM-ben érdekelt BMW-t irányított. Nem kell megijedni, hazánk jelenlegi két legjobb gyorsasági autóversenyzője nem váltott szakágat, sőt, ezúttal a küzdelem sem valódi aszfaltcsíkon, hanem az ország leghosszabb Carrera méretarányos játék versenypályáján zajlott, az alkalom azonban ünnepi volt.

A Hungaroring és a Groupama Tanpálya ugyanis hétfőn megnyitotta új értékesítési pontját, illetve üzlethelyiségét a Duna Plaza második emeletén, ahol mostantól megvásárolhatók a pályán nyújtott szolgáltatások.(Ezzel egy időben elindult a webshop is, amelyet a hungaroringshop.hu címen találnak meg az érdeklődők.)
Nem kell csodálkozni, meg érthetetlenül állni!
Igen, ez ugyanaz a hely, ugyanaz a pálya, amit már három éve használhatunk a Carrera jóvoltából!


Az ünnepélyes "megnyitó" illusztris társaságban zajlott, Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója vágta át a nemzetiszín szalagot, amiben Gazsi Júlia vezérigazgató-helyettes, a Tanpálya ügyvezetője, illetve a fentebb említett két kiváló autóversenyző volt a segítségére. „A Hungaroring évről évre egyre több rangos nemzetközi versenyt lát vendégül, és a Tanpálya szolgáltatásai is egyre népszerűbbek, így szükségesnek láttuk egy értékesítési pont megnyitását, bent, a városban, könnyen elérhető helyen. A Miniring Boxutca ezen felül azt a célt is szolgálja, hogy a gyerekek játékos körülmények között tudjanak meg a lehető legtöbbet a biztonságos közlekedésről” – mondta Gyulay Zsolt.

„Az utóbbi néhány évben szorosan együttműködtem a Tanpályával, kurzusokat is tartottam ott, és mindig az volt a célom ezzel, hogy felhívjam a figyelmet a biztonságos közlekedésre. És ezt a munkát nem lehet elég korán elkezdeni – érdemes már gyerekkorban” – tette hozzá Michelisz Norbert, aki Kiss Norberthez hasonlóan sok időt tölt el a mogyoródi aszfaltcsíkon. „A Hungaroring az egyik kedvenc helyszínem, jó érzés, hogy az idén a kamionos Európa-bajnokság mezőnyének tagjaként megmérethettem magam hazai közönség előtt, s még jobb érzés, hogy jövőre is visszatérünk” – tette hozzá Kiss Norbert, majd következett a „vérre menő” csata a két versenyző között. Az ütközésekkel megfűszerezett párbaj igazságos döntetlennel zárult, miközben a háttérben a gyerekek a Miniring KRESZ-parkot vették birtokba, ahol élethű közlekedési szituációkat gyakorolhattak – miniben.