Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bevezetem menni Bamako

Bevezetem menni Bamako
  • 2015. 12. 10.

Ilyen még nem volt, és nem is tudja senki, hogy lesz-e még valaha.
A bevezetem csapatot indít a Budapest-Bamako verseny kategóriájában.

A csapatot (jelenlegi neve: Öreg Óra Team) Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Atilla (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotja és egy igazi terepjáróval vágnak neki a nagy kalandnak a fiúk.

Az autó felkészítése a pesterzsébeti Szondi Szerviz kft-ben (1202 Budapest Nagysándor József utca 139., 06-30-5608028, www.szondiszerviz.hu) zajlik a héten.
A sokat látott Pajero-n Szondi Tamás, Neuser Lajos, Nagy Gábor és Csitáry Krisztián dolgozik, hogy az, a lehető legjobb állapotban várja a nagy kalandot.
A szervizben valamennyi folyadékot, a fékeket és a lengéscsillapító-rendszert teljesen kicserélik, illetve a terepjáró motorja és utastere is felújításra kerül.

A 'Bamako ralin induló csapatot már eddig is több cég, szervezet támogatja abban, hogy különféle orvosi eszközöket juttassanak el Afrikába.

A Szondi Szerviz kft. mellett az Ördög Média a vizuális támogatója lett a csapatnak, így az autó matricázását ők végzik el hamarosan.
A kalandra induló fiúkat telefonokkal, akciókamerákkal és drónokkal is támogatják különböző cégek. Ez utóbbi "kütyükkel" kapcsolatos érdekesség, hogy a nagy afrikai versenyt követően tesztekben számolunk majd be a tapasztalatokról.

Ha Ön, vagy cége/vállalkozása is támogatná az orvosi eszközök eljuttatását Afrikába és egyúttal szeretne a versenyről naponta megjelenő képgalériáinkban, videóinkban megjelenni, továbbá ott kíván lenni a januári autóteszten, kérjen ajánlatot a bamako2016@bevezetem.eu címen!

A Budapest-Bamako rali versenykategóriájában induló kvartett (Bolec, Saca, Tesó és Csak Joe) a napokban megkapta valamennyi védőoltását, illetve komoly tréningezésekkel készül a nagy kalandra.

Az alábbiakban néhány fotót közlünk az autó felkészítéséről.
Hamarosan egy videót is láthattok majd a Szondi Szerviz kft-ben zajló munkáról!

Szondi Szerviz (1)

Szondi Szerviz (2)

Szondi Szerviz (4)

Szondi Szerviz (5)

Szondi Szerviz (6)

Szondi Szerviz (7)

Szondi Szerviz (8)

Szondi Szerviz (9)

Szondi Szerviz (10)

Szondi Szerviz (11)

Ördög Média logo