Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Köszöntsd az újévet a Middlemist Reddel

Köszöntsd az újévet a Middlemist Reddel
  • 2015. 12. 31.
A Middlemist Red, a Run Over Dogs és a Puma Danger búcsúztatja az óévet és köszönti az újat szilveszter éjjel a Kuplungban. Hiszen, ahogy kezded az újévet, olyan lesz a folytatás – tartja a mondás – te pedig miért ne mennél biztosra a legjobb pszich-blues-stoner zenekarok koncertjével?
2015 igazi felüdülés volt a hazai zenei színtéren, pezsgő klubélettel, izgalmas zenekarokkal és egyedi hangzású kiadványokkal, így bőven van okunk mire koccintani mikor éjfélt üt az óra. A pörgős buliról a legvagányabb pszich/stoner rock színtér legjava gondoskodik: izzasztó táncra, őrületes tombolásra késztet a Run Over Dogs, a Puma Danger friss pszich rockja döngöl majd földbe, a Middlemist Red egyszerre ringat el és ráz fel az év utolsó estéjén, míg a hajnalba Zenit Incompatible és a zenekarok DJ szettjei vezetnek majd át.

mmr_2014_4_Kránicz_Richárd

Pezsgő durrogtatás, rafinált gitár szólok, súlyos dobfutamok és hajnalig tartó pszichedelikus örömmámor 2015 utolsó és 2016 legelső koncertjein, december 31-én a Kuplungban.
⦁ Middlemist Red, Run Over Dogs, Puma Danger szilveszter
⦁ Helyszín: Kuplung, 1061 Budapest, Király utca 46.
⦁ Időpont: 2015. december 31. 20:00
⦁ Belépő: 2500 Ft. Elővétel a Patent kávézóban, (1061. Bp, Király utca 46.) Az első 100db jegyhez a fellépők által dedikált plakát jár ajándékba a koncert napján.