Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Legalább 30 ezer látogatóra számítanak az Educatio kiállításon

Legalább 30 ezer látogatóra számítanak az Educatio kiállításon Legalább 30 ezer látogatóra számítanak az Educatio kiállításon
  • 2016. 01. 20.

A 16. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás főszervezője legalább 30 ezer látogatóra számít az eseményen, amelyet csütörtöktől szombatig tartanak a fővárosi SYMA rendezvényközpontban.

 

    Maszlavér Gábor az M1 aktuális csatorna keddi műsorában úgy fogalmazott, hogy rendkívül sokan jelentkeztek a kiállításra, amely iránt folyamatos az érdeklődés.

 


    A főszervező azt javasolta, hogy a látogatók inkább délutánonként, és inkább szombaton érkezzenek az eseményre, mert ezekben az időpontokban kisebb lesz a tömeg.


    Idén több mint negyven magyar és csaknem negyven külföldi felsőoktatási intézmény készül standdal, de szakképző intézmények és nyelviskolák is részt vesznek a rendezvényen - jegyezte meg Maszlavér Gábor.


    Az Educatio kiállítás abban segíti a felvételizőket, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő képzést. Az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, az ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is. A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.