Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata?

Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata? Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata? Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata? Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata? Tudod-e hogy miért lett Öreg Óra Team a bevezetem bamakós csapata?
  • 2016. 01. 20.

Azt már sokan tudják, hogy a 2015-ös Budapest-Bamako ralin elindult a bevezetem is egy csapattal.
Az is közöltük már több anyagunkban, hogy a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Atilla (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta egység az Öreg Óra Team nevet kapta.

De miért is lett Öreg Óra Team? - kérdeztük Székely Szabolcsot az indulás előtt.

"Még a nyáron (június végén, július elején) ültünk be egy esti sörözésre a fiúkkal az Öreg Óra kávézó étterem és bárba. Ott beszélgettünk sok mindenről és valahogy szóba került a Budapest Bamako rali is.
Tulajdonképpen Saca (Juhász Sándor) mondta ki, hogy ezen el kell indulnunk, mert biztosan nagy kaland.
Erre a kijelentésre mindannyian csak helyeseltünk és az egy percig sem volt kérdéses, hogy nem túrázóként,. hanem a verseny kategóriában indulunk.
Nem sokkal később be is adtuk a nevezésünket és mire felfogtuk, mire vállalkoztunk, már el is jött a rajt napja..."

A Bevezetem csapata - nem mellesleg - regisztrált a Budapest-Bamako rali hivatalos SMS falára (https://citysim.net/bamakochat), így akár Ti is üzenhettek a fiúknak!