Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megjárta a Budapest-Bamako ralit, de nem látott sokat

Megjárta a Budapest-Bamako ralit, de nem látott sokat Megjárta a Budapest-Bamako ralit, de nem látott sokat
  • 2016. 02. 05.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Attila (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta bevezetem  (Öreg Óra Team) egységünk, ha fáradtan is és némi késéssel, de végre épségben hazatért Bamakóból.

Ahogy ígértük, most jönnek majd csak az igazi sztorik a nagy afrikai kalandról.

A csomagok elveszéséről, majd sikeres megkerüléséről szóló beszámolónk után ezúttal a Buddy Toys távitányításos homokfutójának hiteles történetét olvashatjátok a nagy kalandról.

Mint arról már a rali startja előtt már a Buddy Toys facebook oldalán beszámoltunk, a bevezetem egysége elvitt magával egy homokfutót, hogy ne csak a betonon, vagy a fűben, hanem az igazi sivatagi homokban is megnézzék a fiúk, mit is tud a kicsike.

"Sajnos végül nem sikerült úgy az afrikai teszt, ahogyan terveztük" - kezdte Szabi (még mindig lázas betegen) a kisautó történetét.
"Mint azt már láthattátok, az indulásunk előtti napokban Viktor gyermekei is kipróbálták a kicsikét.
Aztán természetesen VIktor behozta a cégbe/szerkesztőségbe az autót és annak töltőjét, távirányítóját. Az irodában fel is töltöttük a gépet, hogy az indulásra az is fel legyen készítve.
Aztán a Lurdy parkolójában nagy boldogan tettem be a dobozába visszacsomagolt játékszert a kocsiba..."
- ahogy azt IDE KATTINTVA láthatjátok is (a szerk.)
"Az európai szakaszokon nem is foglalkoztunk a géppel, de a hajón elővettük, hogy egy kicsit gyakoroljunk, majd vissza a dobozba és jött Afrika.
Először a kősivatagban akartunk csapatni, de addigra szinte teljesen lemerült, így visszacsomagoltuk és haladtunk tovább a  napi célállomásig és ott vettük észre, hogy a töltőt elfelejtettük becsomagolni, így nem lesz gurulás a homokban frown"
- folytatta Szabolcs.
"Aztán később meg, amikor mindent el akartak tőlünk venni Mauritániában, illetve Maliban, nagyon mélyre el is rejtettük a kocsiban a dobozba zárt homokfutót, nehogy elkobozza valamelyik gyökér - mert mindenképpen be akartuk vinni a célba.
A végén meg jött ez a csomagmizéria és majdnem elveszett a kicsike, de végül csak visszaért és tegnap este a töltőt is betettük a dobozba a kocsi és a távirányító mellé"
- zárta Csak Joe a beszámolót.

Majd hozzátette; "Azért azt rögzítettük videón, ahogy célba ér... Hamarosan megmutatjuk laugh"

Az éles, sivatagi teszt, tehát egy "apró" baki miatt elamaradt, de így legalább megkímélt állapotban várja új gazdáját a gép.

A sikeresen és épségben hazatért homokfutóért IDE KATTINTVA nevezhetsz!

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!