Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lemmy nevét kapja az angliai Download rockfesztivál nagyszínpada

Lemmy nevét kapja az angliai Download rockfesztivál nagyszínpada Lemmy nevét kapja az angliai Download rockfesztivál nagyszínpada
B3V3Z3T3M

Lemmy nevét fogja viselni idén az angliai Download rockzenei fesztivál nagyszínpada, a Motörhead együttes december végén meghalt frontemberének, Ian Fraser Kilmister emléke előtti tisztelet jeleként.

    A banda a leicestershire-i Donington Parkba meghirdetett fesztivál első napján lépett volna színpadra. A június 10. és 12. rendezendő esemény szervezője szerint "méltó műsorral igyekeznek kitölteni" a Motörhead koncertjére szánt időt.


    A fesztivál honlapja alapján az együttes közelmúltban meghalt frontemberének emléke előtt tisztelegve egy évre Lemmyre (The Lemmy Stage) keresztelik át a rendezvény nagyszínpadát.


    Az idei fesztivál húzónevei közé tartozik a Rammstein, a Black Sabbath és az Iron Maiden. Fellép továbbá a Megadeth, a Korn, a Deftones, a Nightwish, a Disturbed, az Architects, a Jane's Addiction, a NOFX, a Bury Tomorrow és a Sixx A.M.


    Az Iron Maiden hatodszorra lép fel a fesztiválon, idén ez lesz a banda egyetlen nagy-britanniai koncertje. Az együttes a The Book Of Souls című új albumát népszerűsítő európai turnéja keretében koncertezik Leicestershire-ben - írta a BBC News.


    (http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/35519839/download-festival-renames-main-stage-in-memory-of-lemmy-from-motorhead)    (http://downloadfestival.co.uk/news/update-mot-rhead-download)