Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nem érdemes halogatni a döntést

Nem érdemes halogatni a döntést Nem érdemes halogatni a döntést Nem érdemes halogatni a döntést
  • 2016. 02. 09.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Canon bemutatta a várva várt EOS-1DX Mark II-t, az új zászlóshajóját a professzionális DSLR-ek között. Ez a fényképezőgép egy új mérföldkő a sebesség tekintetében – másodpercenként 14 képkockát készít teljes AF/AE követéssel, és 16 képkocka/másodperces sebességre képes Live View módban –, így ideális választás akár a természetben, akár a sportpályán, hogy a gyors mozgások legjobb pillanatait kaphassuk el – élesen.

Az EOS-1D X-et használó profik visszajelzései alapján továbbfejlesztett EOS-1D X Mark II egy új 20,2MP-es full-frame CMOS érzékelőt kapott. További újdonság még az új AI Servo AF III+, valamint a 4K videorögzítés másodpercenként 60 képkockás rögzítési rátával.

A csúcsmodell már előrendelhető a Camera Kft. webáruházában és az első gépek várhatóan áprilisban érkeznek tulajdonosaikhoz.

A Camera Kft. vezetőjétől megtudtuk, hogy igen nagy az érdeklődés a Canon EOS-1DX Mark II gépre, hisz már több mint egy tucatnyi előrendelést rögzítettek.

"Érdemes idejében dönteni, ha valaki az új 1DX vásárlásán gondolkodok, mert akár hónapokkal később, csak a nyár közepe után fognak megérkezni azok a gépek, amiket majd a tényleges forgalmazás kezdetekor (áprilisban) rendelnek meg" - mondta Matei Miklós.

Tehát, nem érdemes halogatni a döntést!